Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Bilgisayarı kapatırken hata alıyorum

alakalı. siz biraz araştırın. programlar çalışırken ani kapatmalar o an arkada çalışan program dosyalarına hatta işletim sistemine bile zarar verebiliyor. daha 1,5 2 sene önce ben bu hatayı yapıyordum. tabii ki ben bu şekilde 2 yıldan fazladır güçten kapatıyordum. sonra pc mavi ekran hatası verdi...
  2. •KoRkMaZ•

bide bu linktekini deneyin en son çare link
  3. •KoRkMaZ•

görev yöneticinde 16 gb güzküyor mu
  4. •KoRkMaZ•

sistem bileşemlerini yazar mısınz
  5. •KoRkMaZ•

sizin ram 16 mı ve 16000 olarak yazdınız değil mi
  6. •KoRkMaZ•

birde sanal belleği arttırma var isterseniz onu da deneyin
  7. •KoRkMaZ•

kasanın düğmesinden niye kapatıyorsun hocam. oradan kapatırsan bilgisayarı zorlamış olursun ani elektrik kesintisinden farksız bu yaptığınız. başlat düğmesinden kapatacaksınız
  8. •KoRkMaZ•

hata vermediyse sorun nedir
  9. •KoRkMaZ•

pc de gamepad var mı takılı mı yani
  10. •KoRkMaZ•

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

w11'e geçtiğim güne lanet olsun bu arada sadece oyun oynayacaksan home geçin pro fazla ram harcıyor
  11. •KoRkMaZ•

WİNDOWS'un sandbox uygulaması

windowsun bir programı varmış diye duydum. genelde bu aktifken içinde açılan uygulamalardan gelecek olan zararlı yazılım bilgisayarı etkilemiyormuş bilen ve bilgisi olan ayrındalatabilir mi
  12. •KoRkMaZ•

Ücretsiz Windows / Office Etkinleştirme (MAS)

win 10 da yaşamadığım problemleri win11 de yaşayınca fikrim değişmiyor hocam malesef. tabi yaşamayanlar için yenilikçi bir yapıya sahip
  13. •KoRkMaZ•

Ücretsiz Windows / Office Etkinleştirme (MAS)

konudan bağımsız şu win11 kurduğum güne lanet olsun ya. win10'nun canını yiyim
  14. •KoRkMaZ•

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

hocam tahsiyem diski formatlamanız sadece. önreğin benim c ve g diye diskim var (g) olana oyunları yüklüyorum hep. işim bitince (g)diskini sıfırlıyorum tekrar kuruyorum. vindows c de olduğu için de formata gerek kalmıyor
  15. •KoRkMaZ•

Arkadaşlar merhaba windowsta bir şey yapamıyorum.

bu kullanıcı sınırlamasında oluyordu sorun. kullanıcı kısmında yönetici olarak gözüküyor musunuz
  16. •KoRkMaZ•

Windows 10'a format atıcam hangi versiyonu kurarsam daha fazla fps alırım

WİN 10 HOME oyunlarda daha iyi ancak amd r 7000 ve üstünde güncellemeler yapıldığı için win 11 öneririm işlemci amd ise tabi
  17. •KoRkMaZ•

win 11 toplu yazdırma sorunu

selamlar dostlar adobe ile toplu yazdırma yapılıyordu win10 da. ancak win 11 e geçtikten sonra bu işlevi yapamamaya başladım bilgisi olan var mı ? 1731657746 hala çözemedim var mı bilen
  18. •KoRkMaZ•

Masaüstü reklam sorunu

inşallah. kolay gelsin rica ederim
  19. •KoRkMaZ•

Masaüstü reklam sorunu

başlat/ ayarlar/ kişileştirmeler/başlat/ ipucları,kısayollar ve daha fazlası'' yazan yeri kapat eksik yazmışım
  20. •KoRkMaZ•

Masaüstü reklam sorunu

vallahi görmeden bişey diyemem win11 in kendi özelliği olabilir. çünkü win10 da vardı ayarlardan kapatılabiliyordu 1727876396 başlat/ ayarlar/ kişileştirmeler/ ipucları,kısayollar ve daha fazlası'' yazan yeri kapat belki işe yarar
Top Bottom