Arama sonuçları: *

1. 04umut76

Laptop için işletim sistemi

bir çok sürüm denedim ancak 1 saat dolunca otomatik kapanıyor sistem
  2. 04umut76

Laptop için işletim sistemi

arkadaşlar toshiba satelite c55c1h7 laptobum var en hafif işletim sistemi ne kullanabilirim. işlemci:celeron n3050 ram ddr3 8gb ssd: 240gb
  3. 04umut76

Ssd ye nasıl format atıcam yardım

en basitinden format atıyormuş gibi diski biçimlendir ve sil
  4. 04umut76

Çözüldü✓ Bios Uptade Failed hatası

anladım peki bellek biçiminiz ve dosyanın uzantısı nedir
  5. 04umut76

Çözüldü✓ Bios Uptade Failed hatası

doğru bios dosyasını indirdiniz mi kontrol edin ve belleğin içinde başka bir dosya varmıydı
  6. 04umut76

Bilgisayarım için en uygun işletim sistemi önerisi

çok araştırdım olay görüntüleyicisinede baktım lisanssiz olduğu için sistem kapanma komutuyla kapanıyor
  7. 04umut76

teşekkür ederim 1743251104 bu sürüm de lisans süresi sorunu yaşarmıyım acaba 2021 kurdum kurar kurmaz lisans hatası veriyor ve 1 saat sonra sistem kapanıyor
  8. 04umut76

winwdows 10 enterprise ltsc olarak geçiyor
  9. 04umut76

teşekkür ederim
  10. 04umut76

win10 ltsc kurdum ancak lisans hatası alıyorum 1 saat sonra otomatik kapatıyor
  11. 04umut76

arkadaşlar elimde bir laptop var işlemcisi intel celeron n3050 ram ise 8gb ve işlemci kullanımı çok çok fazla ve en hafif windwos 10 sürümünü kurmak istiyorum home kurdum pek sorun yaşamıyorum ama işlemci kullanımı hep %100 ama bazen takılıyor bu rahatsız ediyor bana en uygun sürümü...
  12. 04umut76

Pc siyah ekranda kaldı

tamam
  13. 04umut76

Pc siyah ekranda kaldı

büyük bir ihtimslle ondan kaynaklanıyor 1730312749 eğer evinizde hdmi ile görüntü alabileceğiniz tv var ise onunla deneyin
  14. 04umut76

Pc siyah ekranda kaldı

hdmı mı dp kablo ile mi denediniz veya hdmi to vga adaptör mü kullanıyorsunuz
  15. 04umut76

Pc siyah ekranda kaldı

peki başka kablo ile denediniz mi ve ekran kartının güç kablosu tam yerine oturuyor mu
  16. 04umut76

Pc siyah ekranda kaldı

anakartında bir ışık yanıyormu
  17. 04umut76

Windows 11 den 10'a geri geçmek?

windows 10 kullanılır ben şöyle söyleyeyim ki windows 7 kullandım destek kesildiğinde artık windwos7 kullanamayınca windwos10'a geçtim şimdi de yine aynısı olacak
  18. 04umut76

Format nasıl atabilirim

kendininkini almana gerek olduğunu sanmıyorum key gömülü diyorsunuz sadece temiz bir iso indirmen gerekli microsofttan
  19. 04umut76

Format nasıl atabilirim

öncelikle windwos 11 isosu indir sonra rufus indir ve usb belleğini seç ve diskini hazırla videolar ile 5 10dk süremz
Geri