Arama sonuçları: *

• Users: ARDACD
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ARDACD

Windows 10 Pro Lite Temel Programlar Ekli Performans 2023

Hocam bağlantıyı GDrive/Mediafire/Yadisk gibi bulut sitelerinden yeniden upload edermisiniz mümkünse çünkü hem mega.nz sorunlu hemde direkt link bozuk.
  2. ARDACD

Windows 10 istenilen programı normalin üstü öncelikte nasıl çalıştırırım?

Selam. Bu yöntemi ben internet tarayıcımda deneyeceğim şimdilik Thorium'da deneyeceğim daha sonra diğerlerin de de belki denerim. Ben demin öylesine denemek için Thorium'a normalin üstünde (yüksek değil direkt normalin üstünde yazan) öncelik verdim ve tarayıcının büyük ölçüde rahatladığını fark...
  3. ARDACD

Modifiye edilmiş sürümde UAC nasıl açılır?

Selam. Ben bugün sistemime modifiye edilmiş Windows 10 2016 LTSB kurdum ve kendime özgü birkaç ayar sonrasında aşırı güzel çalışıyor. Ama ufak bir sorun var. Bu modifiye edilmiş sürümde UAC kapalı ve açılmıyor. Çalıştır'a useraccountcontrolsettings.exe yazıp çalıştırıp gelen ekranda aşağıdaki...
  4. ARDACD

Windows 10 vs Windows 8.1

O dediğiniz antikalar için hocam bizim kaşıkçı 1 haftalık oyunu en kısa sürelerde veriyor.
  5. ARDACD

Kaşıklı ablayı nasıl tanımassınız hocam çok ayıp.
  6. ARDACD

R2 nedir hocam. Birde 8.1 i ben Thorium ve Kaşıklı Abla ile kullanıyorum gayet rahatım şu an.
  7. ARDACD

Hocam gerek kalmadı 8.1 kurdum şu an sorunsuz kullanıyorum ve çok akıcı. 1706713412 Geriye kalan 400 işte kullanılabilir alan hocam benim verilerim yaklaşık 40 gb kullanıyor.
  8. ARDACD

Ney niye öyle?
  9. ARDACD

Format atalı 1 hafta oldu neredeyse zaten hocam şu an 465 gb alanın sadece 40GB ını ben kaplıyorum kalanı windows kaplıyor. Bir tek zula ve Minecraft oynuyorum zaten.
  10. ARDACD

Hocam fps benim için aşırı önemli benim bilgisayrda en çok yaptığım 2. şey oyun oynamak.
  11. ARDACD

Yusuf ipek zaten izliyorum ve bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama her ne olursa olsun beynim uyuşuyor linux kullanırken. Ve bir de 8.1, mint'ten daha iyi fps vermişti arch da durum aynı mı olur bilmem.
  12. ARDACD

Hocam daha geçen linux mint denedim ve yine pek kullanmayı beceremedim bugünde arch indirdim deneyeceğim eğer kullanılırsa dualboot olarak kurup kullanırım.
  13. ARDACD

Evet hocam sırf hdd yüzünden çok sıkıntı yaşıyorum ama ne 120gb ssd alacak param ne de hdd yi cd yuvasına takacak dönüştürücüyü alacak param yok maalesef. Belki bir şekilde ssd alsam dönüştürücüye param yetmeyecek🥲.
  14. ARDACD

Hocam ben bu sistemde kaçak yollarla 11 kullandım birkaç ay ama benim bilgisayarımda 11'in hiç gitmediğini anlayınca 12 denemem bile. Ve şu an 10 kullanacağım gibi duruyor.
  15. ARDACD

Steam vs kullanmıyorum zaten kaşıkçı abla işimi görüyor. Ve bende 10 kaldıracağını düşünüyorum ama kararsızım.
  16. ARDACD

Şu an 10 kurulu? Kaldırıyor ama 8.1'e geçmelimiyim o konuda şüpheliyim.
  17. ARDACD

Intel Celeron N2820 2.13GHz 2C/2T 6. nesil 1MB Intel HD Graphics 1.7GB iGPU 8GB DDR3L 1066MHz CL7 Tek kanal WD Black 500GB 7200RPM Selam. Sistemimin hem yukarıda hem de bilgisayardan okuyanlarda aşağıda özelliklerini görebilirsiniz. Şimdi ben bu bilgisayarda Windows 10 1903 Home SL'mi kullanayım...
  18. ARDACD

Windows 10 VC Redist kurulmuyor.

Evet. Şu an sorunum farklı bir forum yöneticisi tarafından çözüldü. Çözüm; Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde aşağıdaki yola gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products Sol taraftaki panelde harf ve rakam dizileri içeren birkaç klasör göreceksiniz. Şimdi, sol bölmedeki klasörlerin...
  19. ARDACD

VT kapalı şu an hocam. Bir de VC Redist kurulumda zaten UAC istiyor.
  20. ARDACD

Selam. Ben bugün Windows 8.1'i öylesine bir anımsamak için VMware'e kurmak istedim. Ve ilk önce Microsoft'un sitesinden Windows 8.1 Türkçe 64 Bit ISO dosyasını, sonra ise VMware Player 17.5 kurulum dosyasını indirdim. Ve VMware'i kurmaya çalıştığımda vc Redist 2022 ile alakalı bir hata verdi...
Geri