Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

[Çözüldü] Realtek kurdum ama şimdi kaldıramıyorum tekrar geri geliyor

Realteki kaldirmak nedir hocam ureticinin sitesinden ses kartinizin ne olduğunu ogrenin ona göre indirin driveri muhtemelen yanlis driver indirdiniz
  2. AfniSoDeadly

Ücretsiz Win10 / win11 kodları

Kms kullanmayin
  3. AfniSoDeadly

Windows 11’de kullanıcıları çılgına çeviren hata!

Win 7 nin oyun performansı yeni oyunlarda oldukça düşüktü hdd de bile hızlı bir yazılım olabilir ama sonuc olarak ömrü bitti
  4. AfniSoDeadly

Cmd ile Windows aktifim etmek

Yanlış hocam test serverine degil windowsun test için verdiği lisanslar kmspico da bunları uygulamasinda bunlari kullaniyor ve test suresi bitmesin diye belirli bir süreyle arkaplanda keyleri tekrar etkinlestiriyor
  5. AfniSoDeadly

Format sırasında your pc needs restard

Format ekraninda her sey bittiğinde bilgisayar yeniden baslatiliyor bu sirada usbyi cikarmali miydik defalarca kez format attim ama usbyi biostan ilk siraya aldığım icin usbyi cikarmadan yaptim nasil yapilmali
  6. AfniSoDeadly

Office etkinlestirmesini gormedim ama o kodu veya onun gibi bir kod yaziyorsaniz olur
  7. AfniSoDeadly

Cmd ile zatwn “slmgr /ato” kodu ile key yazarak kullaniyosunuz bu da sizi kmspico sunucularina bagliyor
  8. AfniSoDeadly

Yeni sistem aldım windowsu nereden almalıyım

Cmd ile slmgr /ipk” kodu kullanip key yazilarak yapiliyor ancak bunu kullanmayin kimseye de önerme bu kod kullanilan bilgisayari kmspico sunucularina bagliyor bilgisayariniza virüs bulasiyor ve yavasliyor kullanmayiniz
  9. AfniSoDeadly

Windows 8.1 oyunlar açılmıyor

8.1 ile ilgili olduğunu sanmıyorum 1633166747 Win10 yüklerken kesinlikle c yi bicimlendirip atmani tavsiye ederim diğer türlü kasma vs oluyor ben uzun sure win7 driveri ile 8.1 kullandim sorun yoktu ama win10 da oyun performansi artti
  10. AfniSoDeadly

Windows 7'den Windows 10'a geçtim

Format atmadan geçtiysen normal, diski bicimlendirip yap
  11. AfniSoDeadly

Eski sisteme hangi Windows

Win10 o sistemde iyi calisir yavassa format deneyin yoksa win8.1
  12. AfniSoDeadly

Windows kurulumunda bu ekranda uzun süredir bekliyorum

Normal bir durum yok iso dosyasini nerden indirdin ben daha bugün win 10 formati attim 10dk ya sürmedi bile hdd kullaniyorum 5400rpm
  13. AfniSoDeadly

Wallpaper Engine Performans Ayarı Nasıl Olmalı

Arka planda calismasini engelleyen bi ayar var onu aç sonra istersen kaliteyi ultra yap oyunlara etki etmez
  14. AfniSoDeadly

Windows 7 FPS Arttırır mı ?

Benim fx4100 islemcim vardi r7 370 ile kullaniyordum win7 de overclocku da basiyordum ama yok drop fazlaydi ve ekran kartini beslemiyordu win10 a gectim gta5 te acayip bi artış oldu ama win10 da hdd kullandigimdan cok yavas geldi en son win 8.1 e geçtim tamam dedim yazilim budur
  15. AfniSoDeadly

Xeon X3440 Windows11

Anakartim gelse de ben de kullansam artik su canavari
  16. AfniSoDeadly

İ3 2120 işlemci için Windows Önerisi

8.1 icin yok 8.1 için win7 driveri kullanabiliyorsun diyorum
  17. AfniSoDeadly

İ3 2120 işlemci için Windows Önerisi

Win7 artık kullanilabilir bir yazılım degil win 8.1 kurup win 7 64 bit ekran karti driveri kurabiliyorsun 8.1 e yoksa 10 kurabilirsin
  18. AfniSoDeadly

Eski tablete windows 2000 veya xp kurabilirmiyim

Islemcinin Uygun olacagini ve kurabilecegini sanmiyorum
  19. AfniSoDeadly

Win 10 pro keyinolan var mı kurulumdayim

Yarım saattir urun anahtarım yok a basiyorum hata veriyordu simdi oldu :D ayrica satin alinmis degil internette bulunan calisan keylerden bahsetmek istedim
  20. AfniSoDeadly

Win 10 pro keyinolan var mı kurulumdayim

Arkadaslar kurulum ekranindayim Windows 10 keyinolan var mi acil
Top Bottom