Arama sonuçları: *

1. Akut Yelmas

bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi?

Kolay gelsin hocam çok vakit geçmeden format atın. Kaspersky ile falan da taratın bulamaz ise çok da şüphelenmeye gerek yok. Yanlış hatırlamıyorsan eskiden bir oyun indirdiğim zaman böyle bir şey çıkmıştı. Formatladım gitti.
  2. Akut Yelmas

bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi?

Büyük ihtimal virüs hemen Malwerebytes indir tarat bir şey çıkar ise sil. Sonra bence temizinden bir format çek. (Virüs olmama ihtimali de var ama önlem alalım)
  3. Akut Yelmas

Sizce windows 11'e geçilmeli mi?

Hocam bende aynı tepkiyi verdim valla zaman çok çabuk geçiyor.
  4. Akut Yelmas

Windows 11 Güvenli ön yükleme hatası

Bios ayarlarından secure boot etkinleştirsiniz mi?
  5. Akut Yelmas

Nasıl bir sorun yaşadınız hocam? 1691269114 Hayırlı olsun hocam.
  6. Akut Yelmas

Hocam zaten eski sürümü boyayıp yeni sürüm diye çıkarıyorlar. Windows 11 ile windows 10 ile arasındaki farklar sadece görünüş diye biliyorum.
  7. Akut Yelmas

Teması hoşuma gidiyor hocam zaten bende boş vakitten çok şey yok oyunları yüklemede de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
  8. Akut Yelmas

Canım sıkıldı değişiklik olmasını istiyorum. Sizce windows 11'e geçilir mi? Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim imzamda.
  9. Akut Yelmas

MSI Afterburner Dışında Sistem Değerleri Gösteren Program

Başlıkta yazdım çok net. Afterburner dışında sistem fps sıcaklık gibi değerleri gösteren yazılım arıyorum.
  10. Akut Yelmas

Windows 11 Etkinleştirme Hatası

Windows'u etkinleştiremiyorum. Bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
  11. Akut Yelmas

Bu Sisteme Hangi Windows Sürümü İyi Gider?

hocam windows 10 a geçmiştim de çok kastı yeni güncellemeler falan 1643710042 Aslında şuan windows 10 dayım ama sürümü 1607. Sırf bu yüzden ekran kartı driveri yükleyemiyorum windows 8.1'e indiriyim mi? Yoksa Güncel windows 10'a mı geçeyim?
  12. Akut Yelmas

Bu Sisteme Hangi Windows Sürümü İyi Gider?

İşlemci; Q9550 Ram; 8GB DDR3 Ekran Kartı; R7 240 (GT 1030, HD 6870 muadili ekran kartlarından biriyle değişecek) Hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Windows 8.1'deydim Valorant'ta 90-85 fps alıyordu. FPS kaybı yaşamadan kullanabileceğim hangi sürümler var?
Top Bottom