Arama sonuçları: *

• Users: Arif0
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arif0

Windows 10 pro ürün anahtarı nerden alınır?

İsmini yaz en ucuz trendyol yada hepsiburada satıcısından al. Geçenlerde aldım 40tl ye : D
  2. Arif0

Modding RSDNS ile VPN derdine son (Güncellendi)

Ben düz claudflare dns kurdum ve dc çalışıyor. Ek program vs yok.
  3. Arif0

Caps lock bildirimi nasıl kapatılır

Bunlar laptoplarda olur ve laptopun kendi driver ına ait dir. Laptop driver ları net den araştırıp hangisinin bunu yaptığını çözebilirsiniz. (Ekran kartı driver gibi değil mesela acer ise acer_keypad_sing_driver yada keyboard_driver gibi bi ismi olur.) Bu driver ın ayarı varsa ordan yoksa...
  4. Arif0

Win 11 Yazıcı hizmetini geri açma

Hallettim hocam, OgnitorenKS tool diye bişi buldum, ordan hizmeti tekrar açabildim : D
  5. Arif0

Bt çalışıyor
  6. Arif0

Win 11 le kapatmıştım hizmeti iso editleyerek. Şimdi eksik hizmet var büyük ihtimalle, nasıl tekrar yüklerim ?
  7. Arif0

Bilgisayarım eski bunun için Windows?

Ntlite ile kendiniz yapın hocam zilyar tane rehber var internette. Olmadı linux kurun. Cachy os (arch) olabilir yeni başlayan biri için.
  8. Arif0

Windows 11'e geçmeli miyim ?

Makyaj + win10,5 = win11 Geç gitsin hocam. 1702321904 Olabilir hocam. Gidin internette 22tl ye win11 keyleri var. Random denedim bi site tekte tutturdum, 1 yıldır kullanıyorum. O sistemede crack win kullanmayın lütfen. Sisteme ayıp yani.
  9. Arif0

Windows 11 kuramıyorum yardım

Büyük ihtimalle boot kısmında çıkmıyor windows. Linux kullanmayı biliyorsan linuxcular live usb ile hallediyor. Ben tam bilmiyorum nasıl yapıldığını, ama internetde çıkar çözümü.
  10. Arif0

Windows 11 update i geri getirme.

Aşırı sinir bozucu olduğundan update yi ya sildim ya kapattım. Ms store da dolby atmos var önceden satın aldığım. Şimdi indiremiyorum. Hata veriyor ms store. Winget de çalışmıyor. Update i uygulamayı indirip tekrar kapatıcam ama nasıl tekrar açacağımı bulamadım ? Veya bana ms store...
  11. Arif0

PC Windows 11 kurulum

Sistemim iyi diyorsan olabilir. İki sistemde birbirinin aynısı sadece tema farklı.
  12. Arif0

windows 11 home key nereden alabilirim

Aldım hocam şimdi geldi. Etkinleşti : D
  13. Arif0

Güvenilir mi hocam ? Bi sıkıntı çıkmasın ?
  14. Arif0

Biliyorum hocam da, eskiden 20-30tl idi w10 lisansları. şimdi 140-150tl ye satıyorlar. Alamıyorum maalesef. :(
  15. Arif0

Eskiden ucuza vardı 20-30tl idi. La 140tl olmuş saglamlisans da. Yokmu ucuz alternatifi ?
  16. Arif0

windowsu güncellemek sistemi yavaşlatırmı ?

Bloat ları sildiysen geri gelecekler. Default kullanıyorsan hiçbişey farketmez.
  17. Arif0

windows 11 pro lisans key nereden alayım?

Bakıyorumda sanırım eskiden 20-30 tl ye satılan keyler şuan 100 küsür tl. Onada zam gelmiş.
  18. Arif0

Windows gereklilikleri

Kasanın kendi sürücüleri verdır içinde. Olmazsa windows kuruyor otomatik sürücüleri zaaten.
Top Bottom