Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Format Atarken Siyah Ekranda Kalmak

ÇÖZÜM: Ekran kartını ve ramleri sök tak yaptım oldu
  2. Arthur♛Morgan

Format Atarken Siyah Ekranda Kalmak

Windows 11 kullanıyorum sorun gider menüsünden bilgisayarı sıfırlamayı denedim bir müddet işlem yaptı ama ondan sonra siyah ekran kaldı şuan 20 dakikadır siyah ekranda bekliyorum ne yapmam lazım? Kapatıp açsam zarar verir miyim bilgisayara? Şimdiden teşekkürler
  3. Arthur♛Morgan

bedava sınırsız vpn önerisi

Mobil için ne var peki
  4. Arthur♛Morgan

Dünya düz olabilirmi

olamaz kardeşim başka soru?
  5. Arthur♛Morgan

Modding (Rehber) 1 dakikada Temp dosyalarını silmek!

Bunları tamamen ortadan kaldırdığım da bilgisayarda aktif kullandığım herhangi bir uygulama yada oyunda herhangi bir sorun yada eksiklik oluşmaz dimi hocam?
  6. Arthur♛Morgan

Modding (Rehber) 1 dakikada Temp dosyalarını silmek!

Temp klasörleri ve içeriği nedir tam olarak?
  7. Arthur♛Morgan

Görev Çubuğu Saydamlaştırma (WIN11)

Oldu hocam teşekkür ederim
  8. Arthur♛Morgan

Evet bir çözümü var ama sağlıklı değil, sürüm düşürme gibi bir işlem yapılıyor. 1683975941 Teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim. Buraya yazarım son durumu.
  9. Arthur♛Morgan

Bunu denedim hocam olmuyor
  10. Arthur♛Morgan

Peki alternatif olarak şuan aktif çalışan başka bir uygulama var mı?
  11. Arthur♛Morgan

Arkadaşlar dün epey uğraştım görev çubuğunu saydam yapmak için ama bir türlü olmadı. Yardımcı programlar denedim (translucenttb) yanılmıyorsam ismi buydu. Programı yüklüyorum gerekli ayarları yapıyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor, bugün şirket bilgisayarında denedim (win10) gayet başarılı bir...
  12. Arthur♛Morgan

Windows 11 Pro Education Ürün Anahtarı

Ne yazık ki olmadı hocam yine de teşekkür ederim
  13. Arthur♛Morgan

Teşekkürler hocam 1683530625 Çok teşekkür ederim deneyip buraya da bilgi vereceğim
  14. Arthur♛Morgan

Bilgisayar özelliklerine Windows 11 Pro Education olarak yazıyor, bunu güncelleme ile sadece pro hale getirmek mümkün mü? 1683528692 Hocam neler var neler. Güncelleme ile pro'ya çevirmenin bir yolu yok dimi?
  15. Arthur♛Morgan

Arkadaşlar bilgisayarımda win11 pro education yüklü, şuanda windows etkin değil etkinleştirmek için ürün anahtarı almak istiyorum ama internette bulamadım, birde "education" olduğu için acaba başka bir key alsam sorun yaşar mıyım diye düşündüm ve kararsız kalıp key almadım. Sizin tavsiyeniz...
  16. Arthur♛Morgan

Windows 11 geçilir mi?

Her açtığım da pc resetlemek zarar vermez mi? Kasa tuşuna basılı tutup kapatıyorum sonra tekrar açıyorum.
  17. Arthur♛Morgan

Windows 11 geçilir mi?

Hiçbir şey silmedim 11'e geçtikten sonra. Bu donma problemi canımı sıkmaya başladı pc zarar görecek böyle giderse. Zaten win11'de kalmak için de pek bir sebebim yok sadece görünümü daha güzel o da pe önemli değil. En iyisi win10 galiba.
  18. Arthur♛Morgan

Windows 11 geçilir mi?

Valla ben geçtim her açtığım da pc bir kez kitleniyor kasanın düğmesinden kapatıp açmayınca da düzelmiyor. Tekrar eski sürüme dönebilir miyim format atmadan
  19. Arthur♛Morgan

Oyunlar için Ses Kasma Programı

Valla ilk kez duyuyorum bende merak ettim
  20. Arthur♛Morgan

İşte o çok sorulan "Windows 11'e geçilir mi?" sorusunun cevabı

Oyuna giriyorum oynuyorum oynuyorum sonra oyundan çıkıp tekrar oyunların bulunduğu klasöre girmeye çalıştığım da donup kalıyor bilgisayarı yeniden başlatmaktan başka çözümü de yok. Sizde de oluyor mu?
Top Bottom