Arama sonuçları: *

1. AverasiaV9

Windows 11 kurulurken SYSPREP_SPECIALİZE hatası

Sorunu şu anlık çözdüm gibi. Kısaca anlatayım. Başka sistemden kendi HDD'me Windows 11 kurdum. Daha sonra HDD'yi kendi sistemime taktım. Ethernet bağlı olunca mavi ekran aldığımı fark ettim Ethernet'i söktüm ve telefondan Ethernet sürücüsünü güncelledim artık Ethernet takınca mavi ekran...
  2. AverasiaV9

Windows 11 kurulurken SYSPREP_SPECIALİZE hatası

Windows 11'e yükseltme ile geçerken sistem mavi ekran verdi ve her şey başa döndü bu hatayı verdi USB ile boot edip format atınca da kurulurken mavi ekran veriyor. Sistem: Xenon X3430. 10GB DDR3 RAM. Radeon HD6570. Gigabyte GA-P55-UD3L
  3. AverasiaV9

Windows 11'e geçersem hangi oyunları oynayamam

Aynen hocam Windows 11 ilk çıktığında kullanmıştım hatalarla ya da performans kaybı ile çok da karşılaşmadım çıkalı 2 yıl oldu iyileşmiştir bence.
  4. AverasiaV9

Windows 11'e geçersem hangi oyunları oynayamam

Şu anda windıws 10 kullanıyorum ama Windows 11'in arayüzü çok hoşuma gidiyor normal şartlarda sistemim Windows 11 desteklemiyor bypass ederek geçeceğim bildirim kadarıyla sadece Valorant şu anda TPM istediği için oynanmıyor bir de LoL'e de Vanguard getirdiklerinde oda oynanmayacak gibi bunlar...
  5. AverasiaV9

Cmd den windows 10 yaptim ama urun anahtari bulunamadi yaziyor

Gömülü olup olmamasını pek bilemem ama zaten format atmışsınız yani önemli bilgileriniz yoktur diye düşünüyorum denemekten zarar gelmez siz USB'den format atın birde.
  6. AverasiaV9

Sanırım bundan dolayı. USB'den yaparsanız gidecektir.
  7. AverasiaV9

Formatı USB'den mi yaptınız yoksa Windows üzerinden mi ?
  8. AverasiaV9

[Çözüldü] Windows 10 Arama Çubuğu sorunu

Herhangi bir virüs bulaşmış olabilir. Malwarebytes yada Kaspersky ile tarama yaparmısınız.
Top Bottom