Arama sonuçları: *

• Users: BSTXN
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BSTXN

Windows 11 Key Olarak Ne alınmalı?

Sanırım saglamlisans sitesi öneriliyor. Oradan 3050Ti laptopum için windows 11 lisans gerekiyor. Bunlardan hangisini almam lazım? Ofis programları kullanılıyor ve oyun oynanıyor.
  2. BSTXN

Windows Açılış Süresi Arttı

3. BSTXN

o fast boot ayarı nerden yapılıyodu?
  4. BSTXN

7 8 konuma gidip kızgın atmış 1620286606 20h2
  5. BSTXN

%60 civarı
  6. BSTXN

İsteğe bağlı windows güncellemesi vardı onu yapıyorum 1620284287 nası geri alıcam
  7. BSTXN

Bu mu hocam çözüm? Mesaj kasmaya çalışıyosunuz heralde
  8. BSTXN

Normalde Hoş Geldiniz... kısmı max 3 saniye falan dururdu sanırım ama emin değilim son windows güncellemesinden beri 10 saniyeye kadar bekliyorum. SSD'min sağlığı %98 ve CrystalDiskMark okuma yazma hızı 2700'e 1500. Malwarebytes ve Kaspersky'dan tarama yaptım bir şey çıkmadı. Sorun ne olabilir?
  9. BSTXN

Windows Açılırken Microsoft Parolası İstemesi

Hocam Allah razı olsun öyle bi seçenek yoktu ama windows tuşundan hesaba basınca bunun yerine yerel hesaba geç yazıyodu onla hallettim saolun.
  10. BSTXN

Windows Açılırken Microsoft Parolası İstemesi

Windows açılırken microsoft parolası istiyor bunu nasıl kapatıcam direk açılsın istiyorum. Galiba yeni kullanıcı açarsam olcak ama öyle de (yanılıyo olabilirim) indirilenler klasörü falan boş olarak geliyo diye biliyorum. Ne yapmam lazım?
  11. BSTXN

Rufus yerine direk windowsun kendi flash kurulumunu yaparsam sıkıntı çıkar mı?

rufusla yaptım bişey değişmez di mi
  12. BSTXN

rufusla hallediyorum şuan saolun arkadaşlar. 1610887724 https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-sistem3-itopyanin-servisine-sorunlari-nasil-anlatirim.259745/#post-2557311 https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-sistem3-sorunlar-var-ne-yapmaliyim.258467/#post-2545016
  13. BSTXN

O zaman hiç riske almıyorum, rufusla kurcam, zaten formatlıyıp itopya'ya göndereceğim.
  14. BSTXN

Direk bu seçeneği seçersem sıkıntı çıkar mı? Eğer daha iyiyse direk rufus ile hallediyim
  15. BSTXN

Hangi windows sürümüyle format atmalıyım?

anladım teşekkürler
  16. BSTXN

onu kastedmedim sanırım direk böyle win 10 2004 gibi versiyonlar var farklı şeyler değil mi?
  17. BSTXN

https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-sistem3-itopyanin-servisine-sorunlari-nasil-anlatirim.259745/#post-2557311 Arkadaşlar moralim çok bozuk, pc'yi kullanamıyorum bütün projelerimi yedeklemeye çalışıyorum sonra format atıp itopya'ya göndereceğim. Hangi windows sürümünü kurmam daha iyi olur...
  18. BSTXN

Bilgisayara Nasıl Mavi Ekran Aldırabilirim?

sadece ekranı çek videonun sesini de kapat mouse sesi gelmesin
  19. BSTXN

zoomun biyerinden tam ekran ss al sabit bi yerden sonra onu powerpointe koy, sonra bir de tam ekran mavi ekran fotosu ekle geçiş animasyonu ekleme çaat diye geçer zaten. daha da aklıma bişey gelmez bi üst seviye zeka yok. sunum olarak aç powerpointi
  20. BSTXN

mavi ekran fotoğrafını bul biyerden aç tam ekran yapıp alta al, zooma girip çaktırmadan alttab at ya da bi şekilde onun ekrana gelmesini sağla
Top Bottom