Arama sonuçları: *

1. B

win 11 hala bozuk mu

6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım
  2. B

Bilinmeyen aygıt sürücüleri??

bunlar bendede var
  3. B

Anakarta Hani Windows yorumda detay

valla sistemin ne olduğunu bilmiyorum , ben daha 1 ay önce çalıştığım yerde bi abi vardı ona aldırdım ben 11 key i 1707232114 :)
  4. B

konu sahibimi
  5. B

en temizi iso dosyası indirip yapabilirsiniz onun içinde flash bellek lazım birde win11 yükledikten sonra windows etkinleştirme içinde key satın alabilirsin
  6. B

Yeni pc için driver yükleme

Eyw hocam
  7. B

Kurduğun uygulamaların linklerini atarmısın
  8. B

yeni pc drive yükleme

Tmmdır ben bi akşam onu indireyim ona göre yazarım tekrardan burdan sana
  9. B

yeni pc drive yükleme

Sürücü dediğin ekran kartının ki
  10. B

yeni pc drive yükleme

tamam ozaman vaz geçtim key den peki benim pcye sadece yüklemem gereken senin attığın link mi başka bir şey yükleyecekmiyim
  11. B

yeni pc drive yükleme

bu akşam saat 9 gibi pcnin başına anca oturmuş olurum yokbe orjinale gerek yok
  12. B

yeni pc drive yükleme

bu 4060 içinmidir 1705562742 sadece bunu kursam yetiyormu başka bir şey kurmama gerek varmı birde dışarıda win 11 home key satılıyormuş onu nerden alırız
  13. B

yeni pc drive yükleme

hocam dün pc geldi ve pcde win 11 home yüklüydü ama driver yüklümüdür bilmiyorum pcdende anlamıyorum bana yapmam gerekenleri söyleyebilirmisin
  14. B

yeni pc drive yükleme

hehe hocam bende seni arıyordum bana bi yardımcı olurmusun be
  15. B

yeni pc drive yükleme

arkadaşlar öncelikle kolay gelsin benim pc ile hakkında fazla bir bilgim yok anlayanlar lütfen bana hangi driverları yüklemem gerekiyor AMD Ryzen 5 7500F ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran...
  16. B

Anladım çok teşekkür ederim 1705558659 hocam bu dediğin işleri yapan tek uygulama yokmu
  17. B

Abladım teşekkür ederim
  18. B

Hocam yonda kümesi ne demek fazla anlamıyorum pcden
  19. B

Benim yüklemem gereken ekran kartı Başka ne gerekiyor 1705524969 Veya bir uygulama varmı hepsini bir yükleyebileceğim
  20. B

Hangilerini yükleyecem
Top Bottom