Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

Tarayıcılar İçin En İyi Eklentiler Ve En İyi Tarayıcı...

Arkadaşlar benimde internetim kötü bilgisayar iyi bana internetime göre bir internet tarayıcısı önerir misiniz??
  2. Barney Stinson

Hocam opera gx diğer tarayıcılara göre bir tık yavaş gerçektende bende opera gx kullanıyorum anlık olarak ama bariz bir fark var.
  3. Barney Stinson

Evet banada bir tık yavaşlık geliyor internetimden olduğunu düşünüyordum ama şimdi edge ile denedim arada 1.5saniyelik bi fark var tabi anlık internet hızıylada alakalı olabilir ama
  4. Barney Stinson

Opera gx kullanıyorum daha iyi önerisi olan varmı?
  5. Barney Stinson

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

peki mesela benle aynı kodu kullanana herhangi birinin bana etkisi olabilirmi?
  6. Barney Stinson

hocam bu keyler sizinmi? sonuçta herkes kullanıyor bu keyleri bu yüzden soruyorum.
  7. Barney Stinson

Windows 10professional kurulumu

teşekkürler bende böyle yapacağım o zaman. bende öyle yapacağım teşekkürler. normalde oem key alacaktım ama sorun falan çıkabiliyormuş bu yüzden şüphelendim
  8. Barney Stinson

evet bende bu arkadaşın konusundan gördüm zaten teşekkürler yinede. teşekkürler. teşekkür ederim. bende bu videoyu gördüm ama eski video olduğundan dolayı farklılıklar olur diye düşünmüştüm.
  9. Barney Stinson

Selam arkadaşlar, yeni bilgisayarda windows 10 kuracağım ama nasıl kuracağımı, falan bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Birde cmd üzerinden windowsu etkinleştirmeyi düşünüyorum bir sorun oluştururmu? teşekkürler.
  10. Barney Stinson

bu yöntemi kullanacağım sanırsam.
Top Bottom