Arama sonuçları: *

1. B

windows 11 oyunlarda donma sorunu

Merhaba x box windows uygulamasından oyun indirdim forza fifia bfv falan oynuyorum oyunlar deli gibi kasıyor ancak steam dan vs düşük veya yüksek gereksinim isteyen oyunlar takılma bile yapmıyor sebebini çözemedim fifa da ara yüzde bile kasıyor bunu format atmadan nasıl çözebilirim
  2. B

Google devam etmek için sayfaya tıklayın

merhabalar çift ekran kullanıyorum. 2. ekrandan canlı akışı izlemem gerekiyor fakat diğer ekranda başka bir sekmeye tıkladığımda bu sorunla karşılaşıyorum. bunun için bir eklenti yada çözüm var mı acaba.
  3. B

Windows Ağ içi dosaya paylaşımı ACİL YARDIM

bununla alakalı bir video bulamdım
  4. B

Windows Ağ içi dosaya paylaşımı ACİL YARDIM

Merhaba ofis içinde ağ üzerinden herkese dosaya paylaşıyorum. Bazen belirli kişilerin görmesi gereken dosyalar oluyor. Belirli kişilere nasıl dosaya paylaşabilirim yardım edebilir misiniz?
  5. B

CS go Bluetooth kulaklık sorunu

Arkadaşlar 1 hafta önce Bluetooth kulaklık aldım herşeyle her programla çok güzel çalışıyor ama CS go ya gelince sıkıntı yapıyor kulaklık PC ye bağlıyken CS açılmıyor açılsa da ses gelmiyor donuyor kafayı yedim dün bi çözümü varsa yazabilir misiniz
  6. B

işletim sistemi tavsiyesi

bilgisayarda şu anda ssd takı değilken az önce açtım pc (win 10 pro 64 bit kurulu) sitem boşta iken %70 işlemci kullanımı gösterdi kafam karışıyor benim için önemli olan google performansı yorumlarınız bekliyoruz
  7. B

İşletim sistemi konusunda çok kararsızım

o bilgisayara bence win 10 kur kurmazsan yazık edersin pcye tasarım konusuna gelince tasarımı değişebiliyorsun galiba youtube den araştır derim (işlemcini kullanımını artırabilir) oyun performansı konusunda win 10 win 7 ye yaklaşamaz (win 7 de cs de 140 fps alırken win 10 da 100-120 arası...
  8. B

işletim sistemi tavsiyesi

herkese selamlar bilgisayarıma win 7 mi kursam win 10 mu karar veremedim. Bilgisayar e ticaret için kullanılacak, yoğunluklu olarak google kulanılıyor (genelde 8 10 sekme arası) bilgisayarın özellikleri : işlemci: amd athlon ll x2 250 ekran kartı: msi amd r7 240 2 gb ram: 1x4gb + 1x2gb ssd...
Top Bottom