Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Usb windows sorunuma uaedim edermisi iz

Kullanılır
  2. Berk Atmaca

Usb windows sorunuma uaedim edermisi iz

Kalmaz. Ben öyle yaptım.
  3. Berk Atmaca

Yeni fredos laptop aldim ama windows u kuramiyorum lutfen yardim edin

Kur geç başlarından salmak için bahane uydurmuşlar
  4. Berk Atmaca

nvidia driveri ile video çekebilirmiyim

Kuramazsınız ki. Mikrofonunuzu tanıttığınızdan emin olun. OBS'den de FPS ayarı yapılabiliyor ayrıca.
  5. Berk Atmaca

nvidia driveri ile video çekebilirmiyim

Nvidia kart kullanmıyorsanız katkısı olmaz. Sistem nedir?
  6. Berk Atmaca

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

Wallpaper arayanlar varsa https://miksharov.artstation.com/ Atıyorum knka ozelden
  7. Berk Atmaca

Tabii
  8. Berk Atmaca

En karışık benim sanırım :d
  9. Berk Atmaca

Windows ekran titreme sorunu

Hocam bembeyaz bir sayfa açın parlaklığı fulleyin. Oluyorsa ısıdan büyük ihtimalle. Bende eski bir monitör vardı ısınınca böyle yapıyordu. En son kırdım kendisini. Oda kurtuldu bende.
  10. Berk Atmaca

FL Studio öğrenmek istiyorum ama MIDI Klavyem yok

Bilgi is BİLGİ! 6-7 ay olur sana 10-11 ay. Sıkıntı değil. Bir şeyler yapmak keyifli olur.
  11. Berk Atmaca

6-7 ay uzun bir süre en azından bu sene için. YKS var önümde. Çok vakit ayıramıcak gibiyim.
  12. Berk Atmaca

Dostlar sıkıldıkça programlar öğrenmeye çalışır bilgi sahibi edinmek isterim. FL Studio ilgimi çekti. Seslerle uğraşmak falan. tabii ki hobi olarak uğraşıcam ama MIDI klavyem yok. Bu eksiklik çok büyük bişey mi yoksa kapatması kolay bişey midir? Normal pc klavyesi kullanılabiliyor diye biliyorum.
  13. Berk Atmaca

Windows 7 yükledikten sonra ne kurmalıyım?

w8'e geçmek daha iyi olur gibi.
  14. Berk Atmaca

Ekran kartı driverını güncellerken mavi ekran yedim

Son güncellemeden sonra mavi ekran siyah ekran oyun donmaları pcdeyken mouse donması yaşadım. Şuanki sürüm 466.47. Sorun yok.
  15. Berk Atmaca

Windows Sıfırladan Temiz Kurulum mu USB Format mı

Sıfırlama işlemci gereksiz uzun. USB ye yazdır. Öyle format at olur. Bide driver kurunca pc yavaşlaması biraz garip. Doğru driverleri indirdiğinizden emin olun. HDD kullanıyorsanız da yavaşlama yapar.
  16. Berk Atmaca

Bilgisayar açılırken "Scanning and Repairing" ile karşılaşıyorum.

Kanka tarama yapılırken geçiyosan her açılışta yapar. Bende de oluyordu bişi ellemedim 5dk içinde yaptı bitirdi sonra bidaha gelmedi. Pc açılırken o kısmı geçmek için herhangibir tuşa basıyorsanız basmamanızı öneririm. Bende böyle çözülmüştü. Bi deneyin derim.
Top Bottom