Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

tamam hocam bugün yapıp sonucu akşam paylaşmaya çalışacağım
  2. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

peki hocam bi bozukluk çıkarsa ne yapmalıyım üstelik memtesti nasıl uygulayabilirim ve ne kadar sürer
  3. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

hocam memtest için zamanım yok maalesef cmd'dende temiz çıktı hocam
  4. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

Merhaba bugün sabah mavi ekran hatası yedim sebebi nedir? https://dosya.co/gzs17grrdtld/022421-15890-01.dmp.html @Vesemir @MisakiTaro @FightForHonor (treyarch abimide etiketleyecektim ama ban yemiş :( )
  5. Billur İbrahim

%100 ücretsiz webcam destekli ekran kayıt programları var mı?

obs zaten adı üstüne açık kaynaklı
  6. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

yaptım
  7. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

yapıyorum hocam ama memtest yapacak zamanım yok 1612507119 memtest dışında hepsini yapıp sonuşları atarım hocam 1612508158 crystaldiskmark sonuçlarım; , HD Tune sonuçlarım; SMART verisi dediğiniz nedir ve nasıl paylaşacağım 1612508471 @MisakiTaro @Vesemir cevap yokmu hocam
  8. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

Merhaba bugün sabah bilgisayarı açtım tam şifremi yazacakken birden mavi ekran geldi ve bende reset attım. Sorun ne olabilir? Minidump dosyası; https://dosya.co/ydvu0cc5bev0/020521-14250-01.dmp.html @Treyarch @FightForHonor
  9. Billur İbrahim

Windows um orjinal mi ?

bilmem
  10. Billur İbrahim

Windows um orjinal mi ?

zaten cmd den yapmıştım :)
  11. Billur İbrahim

Windows um orjinal mi ?

hocam bende böyle bir şey çıktı orjinal mi?
  12. Billur İbrahim

Format atarsam uygulamalar silinir mi?

Merhaba dün ETS 2 aldım fakat oyunu bir türlü oynayamadım hep kendi kendine kapanıyor bende pc'ye format atmaya karar verdim fakat içindeki uygulamaların silinmesini istemiyorum. Format atarken yükselt seçeneğini seçersem bilgisayarımdakiler dosyalar ve uygulamalar durur mu?
  13. Billur İbrahim

Steam Sınırlamaları Kaldırma

Tamam hocam sağolun Aklımdan diyorum ki bu steamde ne paragözmüş ama sabit 2,1 dolar kurunu hatırlayınca unutuyorum
  14. Billur İbrahim

Steam Sınırlamaları Kaldırma

Merhaba ben steam hesabıma oyun almak için 30 tl yatırdım (fall guys alacaktım arkadaşlarımla oynamak için ama 38 değil 30 tl zannedip 30 tl yatıdım) yarın 10 tl daha yatıracağım ama babam kredi kartından almama izin vermediğim için ben migrostan cüzdan kodu alıp giriyorum peki arkadaş ekleme...
  15. Billur İbrahim

Eski bilgisayardan dosya aktarma

flashtan yapacağım ethernet kablosunu internet için kullanıyorum
  16. Billur İbrahim

Eski bilgisayardan dosya aktarma

Merhaba eski bilgisayarımdaki dosyaları yeni bilgisayarıma aktarmak istiyorum bunun için ne yapabilirim usb kablosu ile bağlamayı denedim fakat işe yaramadı
  17. Billur İbrahim

Windows, cihazınızın sürücülerini yüklerken bir hatayla karşılaştı hatası

eski sürücüsünü tekrar yükleyip ondan sonra güncellemeyi deneyin
  18. Billur İbrahim

Virtual Box'a MacOS Yükleyemiyorum

tamam yapacağım
  19. Billur İbrahim

Bu dediğiniz işlemi nereden açacağım bios üzerinden mi
  20. Billur İbrahim

Merhaba virtualboxa denemek için macos x catalina kurmak istedim ama virtualboxta macos x seçeneğine girince sadece snow leopard ve 32 bit var eski bilgisayarımda oluyordu ama burda olmuyor internetten baktım sanırım biostan intel virtualization technology gibi birşeyi açmam gerekiyormuş ama...
Top Bottom