Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 yükseltilmesi hakkında

bilmiyorum, belki de driver uyumlu değildi emin değilim crash sebebi için, ama windows 11 tasarımı ve kullanışı 10'a göre güzel, çabuk alışmıştım 1643728465 Bu arada tavsiyem, o yükselt kısmından yükseltme, iso dosyasıyla windowsun yüklü olduğu yere usb ile kur, garanti olur, çünkü yükselt...
  2. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 yükseltilmesi hakkında

bende çoğu oyun crash veriyordu geri döndüm 10'a
  3. Bol Tereyağlı İskender

Acil Windowsu başka diske taşıma

C diskinde yani ssd'de windows 11 var, ben bunu D diskine yani HDD'ye aktarmak istiyorum Ama hdd'deki verilerin dosyaların oyunların gitmesini istemiyorum çünkü her şeyim o diskte. Yardımcı olana steamden oyun atabilirim
  4. Bol Tereyağlı İskender

Windowsu SSD'den HDD'ye

ben windowsu c'den dye taşımak istiyorum, bunu yaparken D'dekilerin gitmesini istemiyorum hepsi d'de kalsın, c gidebilir önemli değil
  5. Bol Tereyağlı İskender

Windowsu SSD'den HDD'ye

Herkesin kendisine göre bildiği çok şey var ama forumda bunu eyleme geçirme yok, adam gibi bir kişi yok yaklaşık 1.5 yıldır konu açıyorum neredeyse 100 yanıt gelse sadece 10'u adam akıllı işime yarayacak olur. Herkes boş gırgır yapma derdinde neden kimse yardımcı olma niyetinde değil? Forum açık...
  6. Bol Tereyağlı İskender

Windowsu SSD'den HDD'ye

500gblık ssd ve 2tblık hddye sahibim, windows 11 kurulu ssd diskimdeki windowsu oyunların ve dosyalarımın bulunduğu hddye atmak istiyorum fakat dosyaların gitmesini istemiyorum, sanırım gayet anlaşılır anakart: msi b550m
  7. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 e şuan yükselterek geçilir mi?

ben win10dan yükseltme yaptım sitesinden mavi ekran verdi, usb ile kuracaksan olur. Garanti
  8. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 performans düşürür mü

Teşekkürler
  9. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 performans düşürür mü

Windows 10 pro'dan 11 geçmeyi düşünüyorum, anakartım destekler mi, geçersem oyun-render gibi aktivitelerde performans düşüşü yaşar mıyım? Sistem: Asus dual 3070 Msi b550m pro vdh wifi 16gb 3600mhz R7 3700x
  10. Bol Tereyağlı İskender

Windows'u nasıl sıfırlamalıyım

dostum windowsa giremiyorum, mavi ekran veriyor o yüzden direkt formata girdim 1636882277
  11. Bol Tereyağlı İskender

Windows'u nasıl sıfırlamalıyım

Critical Process died mavi ekran hatası alıyordum, dosyaları saklayarak format atacağım, format kısmında bilgisayarı onarın'ı mı seçeyim yoksa dosyaları saklayarak windowsu yeniden kur'u mu? RESİMDE MEVCUT.
  12. Bol Tereyağlı İskender

Dosyaları saklayarak format atma

Bir format usbsi hazırladım son kısma kadar geldim, bilgisayar mavi ekran verdiğinden format atıyorum, bu bilgisayarı onar seçeneğini mi kullanayım yoksa format ile görseldeki yerlere mi gideyim gidersem görseldeki hangisine girmem gerek? Dosyalarımı, ayarları saklamak istiyorum hepsini
  13. Bol Tereyağlı İskender

windows şifre girme yeri gelmiyor

aynı sorunu yaşıyorum ctrl alt del işe yaramıyor fareyle kaldırınca resim bulanıklaşıyor ama yine girme ekranı yok hiçbir şey yok
Top Bottom