Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Chrome Üzerinden Google Hesabını Kaldırma

oturumu kapat sonra giriş yapma yerine bas hesaplar çıkıcak ordan üç nokta deyip kaldır tüm hesapların oturumunu kapat de
  2. BorsaKaplanı888

windows 11 geçilir mi

W10 w11 hakkında bahsediyorum tabii ki w7 w8 kullanılmaz artık
  3. BorsaKaplanı888

windows 11 geçilir mi

Evet kral dalga geçiyorum çünkü w11 geçilir mi diye o kadar çok soruyorlarki bir fark olmuyor sistemler arasında iyi mi? kötümü diye soruyolar bezdirdi
  4. BorsaKaplanı888

windows 11 geçilir mi

Windows 11 çok kötü en iyisi windows 7 geçmen olur performansın yükselir
  5. BorsaKaplanı888

windows 10 şifre kaldırma

Technopatın bir videosu vardı şifre kırma diye ona bakabilirsin
  6. BorsaKaplanı888

Windows güncelleme ekranında %7 de kaldı.

Arkadaşlar 1 saattir %7de kaldı kapayıp açtım gene yok. Nasıl çözebilirim format atmak istemiyorum önemli dosyalar var
  7. BorsaKaplanı888

WİNDOWS u etkinleştir nasıl kaldırılır

Ben sağlamlisans üzerinden almıştım yarım saate içinde gönderildi kod alabilirsin ordan
  8. BorsaKaplanı888

Windows 10/11 Home key önerisi

Ben Windows 10 lisansı ile Windows 11 e geçmiştim 2 hafta sonra lisans kullanılmıyor demişti .
  9. BorsaKaplanı888

KMSpico ile etkinleştirilen Windows'tan zarar gelir mi ?

Ek olarak Sağlamlisans üzerinden sınırsız olan lisans anahtarını alabilirsiniz böylece lisans anakarta gömülür ve asla gitmez.
  10. BorsaKaplanı888

Gerek yok hocam yıllardır KMS kullanırım herhangi bir şey olmadı ama tabii ki olmayacağı anlamına gelmez. Sonuçta 3. Parti bir yazılım. İçiniz rahat edicekse değiştirin hocam.
  11. BorsaKaplanı888

Hocam şu ana kadar 20 defa KMS ile lisanslayıp format attım gidiyor rahat olun.
  12. BorsaKaplanı888

Komut ile de KMS üzerinden lisans yapıyor. Sıkıntı yaratmaz en azından bana bir şey olmadı. Ancak Sağlamlisans üzerinden ucuza sınırsız key alabilirsiniz. Ben oradan almıştım şu an sanırsam 200 civarı bir şey olması gerekiyor. 1693765183 Anakarta gömüldüğünü sanmıyorum. Her formatta lisans...
  13. BorsaKaplanı888

Windows 11 nasil ucuza alinir ?

Sağlam Lisans üzerinden OEM olanı alabilirsin. Sonrasında kod e-posta adresine gelicek. Gelen kodu Windows etkinleştirme ayarlarından giriceksin. Ve artık anakartın değişmediği sürece sonsuza kadar format atsan dahi gitmeyen lisansın olucak. Bu arada 179 TL Lisans. Ben oradan Windows 10 OEM...
  14. BorsaKaplanı888

Windows 11 nasil ucuza alinir ?

Sağlam Lisans üzerinden alabilirsin ama oem olanı alırsan anakartın değişmediği sürece format atsan dahi lisanslı kalır yani oem alabilirsin
Geri