Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Windows 11 İçin Insider Kanalında Dev Kısmı Yok

Sağ ol ben bir biostan açıp geleyim. 1624955231 Teşekkür ederim tpm açtım hemen geldi. 1624955256 En iyi cevap olarak da raporladım (y)
  2. COMANDANTE

Hayır açmadım.
  3. COMANDANTE

Herkesin yaptığı gibi sitesinden programa kayıt oldum. Sonra insider kısmından DEV kanalını seçecektim ama öyle bir şey yazmıyor.
  4. COMANDANTE

Windows 11 Kullanıma Açıldı!

Herkes de 3 tane seçme yeri var ama bende nedense 1 tane var
  5. COMANDANTE

Sadece bu var ben de
  6. COMANDANTE

Arkadaşlar bütün işlemleri hallettim windows update kısmına girdim insider için olan güncelleme gelmedi. Bu güncellemeyi kurduktan sonra mı gelecek yoksa bir yer de hata mı var ?
  7. COMANDANTE

Windows 11'e geçecek misiniz?

Resmi olarak çıksın geçeriz.
  8. COMANDANTE

Windows 11 Sızdırılan Görseller!!!!

Artık birçok işletim sistemi minimalizm odaklı gitmeye başlıyor. Sesler de dahil böyle olması bence daha güzel.
  9. COMANDANTE

Windows 11 Sızdırılan Görseller!!!!

Fena değil gibi 1623777281 Açılış sesi hakkında şöyle bir gönderi gördüm.
  10. COMANDANTE

C Diskimi Tarıyorum 70GB Demesine Rağmen 92 GB Kullanılıyor Yazıyor

İndirmem gereken program var C diskine ama yer sorunu yaşıyorum. C diskini tarayınca 70GBye yakın doluluk var diyor aşağıdaki görselde de böyle belirtiyor. Nasıl temizleyebilirim her şeyi denedim neredeyse. Neden böyle dediğini de anlamıyorum.
  11. COMANDANTE

masaüstünüz nasıl simge ve duvar kagıdı

Bazen arkada açıyorum şarkıyı bu masaüstünü izliyorum dakikalarca. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2290585492
  12. COMANDANTE

Modding Windows Hızlı Açma Kesin Çözüm (REHBER)

Benim gözümden böyle bir ayar nasıl kaçar ya. Bir aç kapa yapıp farkı söyleyeyim. 1612383935 6 sn fark gösterdi işe yarar rehber .
  13. COMANDANTE

Reklam geçme nasıl yapılıyor?

Çncelikle mousun orta tuşuyla reklamı geçine basın. Farklı bir sekmeyle farklı bir reklam çıkacak onu kapatıp asıl reklam yerine gidebilirsiniz. Tavsiyem sürekli orta tuştan tıklamak çünkü bazen tek reklam değil birden fazla olduğu için zaman kaybına yol açmıyor. Bir de gelen reklam sayfasında...
  14. COMANDANTE

Format atmanın PCye Zararı Varmı?

Benim 1 ayda 12 tane format atan arkadaşım vardı. Halen sorunsuz kullanıyor pc yi
  15. COMANDANTE

Format atmanın PCye Zararı Varmı?

Herhangi bir zararı yok.
  16. COMANDANTE

Uygulamaların kısayollarını nasıl Masaüstüne eklerim?

Önemli Değil.
  17. COMANDANTE

Steamin içinde var işte dosya da gösterdim aşağılara girmen gerekiyor. Steamapps common kısımlarında yüklediğin oyunların exesini alabilirsin.
  18. COMANDANTE

Steam'i nereye yüklediysen oraya klasörde diyorsan aşağıya inince steam.exe diyor. o olacak.
  19. COMANDANTE

Rica ederim kolay gelsin.
Top Bottom