Arama sonuçları: *

1. Cosmoslayer

Custom windows için antivirüs önerisi

Güvenlik duvarı daha çok yavaşlatıyor fps kaybı gecikme yaşatıyor diye biliyorum testlerden.
  2. Cosmoslayer

Çok teşekkür ederim Kaskpersky ve Malwarebytes arasında kaldım. Sanırım Kaspersky kullanacağım safing. IO'yu da araştıracağım merak etmedim değil açıkçası.
  3. Cosmoslayer

Şöyle diyim fps'in artar işlemci kullanımın azalır iş parçacığı kullanımın azalır gereksiz kullanmadığın şeyler kalkar arkada çalışamaz gecikme azalır bi nevi optimize etmiş olursun.
  4. Cosmoslayer

Normal windows isosunu düzenleyip bileşenleri özellikleri gereksizleri mesala (windows defender) kaldırınca custom windows oluyor fps + gecikme bakımından hız sağlıyor.
  5. Cosmoslayer

Arkadaşlar iyi forumlar, Custom windows yaptım güvenlik duvarını kaldırdım güvenlik duvarı yerine antivirüs programı önerir misiniz?
  6. Cosmoslayer

7 Madde'de Bilgisayar Hızlandırma Rehberi

Hayır çok fazla etkisi olmaz.
  7. Cosmoslayer

bilgisayarımın ekranına garip bir şey geldi

Başlat tuşu + R Basıp açılan çalıştır menüsüne %temp% yazın ve tüm dosyaları seçip Shift + delete yapıp kalıcı olarak silmenizi öneririm.
  8. Cosmoslayer

Xbox Game Bar Arkada çalışıyor

Bu videodan faydalanabilirsin istemediğin windows uygulamalarını kaldırabilirsin.
  9. Cosmoslayer

Modding Windows 11 NTLITE Kullanmak.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, daha önce veyatta anlık NTLITE programı kullanıp windows iso modladıktan sonra sıkıntı yaşayanlar var mı yapmalımıyım sizce.
  10. Cosmoslayer

prefetch klasörünü temizlemek farkedilir ölçü de bir yavaşlama vermiyor eğer sürekli temizlemek istemiyorsanız tamamiyle hizmetler bölümünden superfetch'i durdurabilirsiniz.
  11. Cosmoslayer

Teşekkürler
  12. Cosmoslayer

Evet 3 olan değeri 0 olarak degiştir Superfetch(hızlı getirme) konusu hakkında google dan yardım alabilirsin.
  13. Cosmoslayer

Teşekkürler :)
  14. Cosmoslayer

Bilgi için sağolun teşekkürler.
  15. Cosmoslayer

Bu yolu regedit(kayıt defteri düzenleyicisi) de bulup EnablePrefetcher değerini 0 olarak değiştir.
  16. Cosmoslayer

Teşekkürler, amd için performans ayarlarını bilmiyorum bilseydim yardımcı olurdum bilen bir arkadaş gelir inşallah.
  17. Cosmoslayer

Teşekkürler :)
  18. Cosmoslayer

Sad :/ :) Teşekkürler
  19. Cosmoslayer

Teşekkürler Silmeyin sakın şaka yapıyor 😂
Top Bottom