Arama sonuçları: *

1. Darth Vader'

windows 10 en hızlı sürüm nedir

Home kurman en mantıklı.
  2. Darth Vader'

Windows 11 Pro Temel Programlar Ekli 2023

Sizin sayenizde yeni program öğrendim teşekkürler revo uninstaller kullanıyordum hibrit daha iyi gibi geldi.
  3. Darth Vader'

Dolby Access aylık mı ? Yoksa tek seferlik mi ?

tek seferlik bir ücreti vardır bende kullanıyorum.
  4. Darth Vader'

Windows 11 klavye sorunu !!

Dene bakalım bende bf 5 indiriyorum eğer olursa bende deneyeceğim.
  5. Darth Vader'

Orada ki arkadaşta olmuş düzelmiş büyük ihtimal doğru yaparsanız sizde de düzelir.
  6. Darth Vader'

Windows 11'e geçilmeli mi?

Valorantta sorun yok szi secure boot açamamışsınızdır. Ben de bu yüzden iki hafta oynayamamıştım.
  7. Darth Vader'

Hocam birisi çözüm atmış. Deneyin isterseniz. 1633455031 1633455092
  8. Darth Vader'

Evet bende windows 11 insider kullanıyordum. Şuan format ile yeni rtm sürüme geçtim fakat oyun yüklü değil Bf 5 yüklüyorum deneme şansım olsaydı denerdim.
  9. Darth Vader'

O zaman senden kaynalı değil bende yaşıyordum. Çözümünü bilmiyorum. Bu arada insider sürümü mü kullanıyorsun.
  10. Darth Vader'

Bf 1 oyununda mı yaşadın sorunu.
  11. Darth Vader'

Windows 11 İçin Lisans Gerekirmi ?

Geçebilirsin ama lisansın varsa lisans istemez.
  12. Darth Vader'

Windows 11 e geçilir mi?

Hangi diske kuracağına bağlı? C diskine kuracaksan gerek yok ama d diskine kuracaksan sıfırlaman lazım.
  13. Darth Vader'

Windows 11 yüklemek istiyorum yardım eder misiniz?

bende x370 var seninki gibi user yazıyordu yaptığım zaman oldu düzelmesi lazımdı sende de sen bir şeyi yanlış yapıyorsun.
  14. Darth Vader'

Windows 11 e geçilir mi?

hocam şahsen format atsın yoksa sıkıntı çıkabilir şahsen. 1633447366 için rahat olsun isiyorsan format atmalısın bu arada tavsiyem formattır.
  15. Darth Vader'

Windows 11 e geçilir mi?

Hocam media creation tool ile indirin sonra iso dosyası olarak indirin rufus ile en az 8 gb olan usb bellektakın açın oradan indirdiğiniz iso dosyasını seçin başka şeye ellemeden başla ya basın. Bittikten sonra yeniden başlatıp bios girin secure boot ve tpm açın. Sonra boot seçmesinden iso...
  16. Darth Vader'

Windows 11 e geçilir mi?

ben indirdim bayaa iyi. Sürücü sıkıntısı falan yok. 1633446849 Bu arada insider beta kanalından format atarak geçtim ve oradan bile bir kaç bug düzeltilmiş kullanabilirsiniz. 1633446875 ekran kartlarımız aynı yeni windows 11 sürücüsü çıktı bu arada.
  17. Darth Vader'

hocam install default secure boot keys yapıp yeniden başlatıp atarmısın ? @Joseph37
  18. Darth Vader'

Clear Secure boots keys seçeneğini seçip sıfırlayın. Sonra yeniden başlatıp bios girin secure boot seçeneğine gelip fotoğraf atın.
Top Bottom