Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

1.Kullanıcıda Olan Şeyleri 2.Kullanıcı Görebilirmi

yardımcı olamam kusura bakma ebeveynlerini dinle.
  2. Demacia'lı Master Yi

1.Kullanıcıda Olan Şeyleri 2.Kullanıcı Görebilirmi

büyük ihtimalle. Ama dediğin programın adı ne ve bu bir virüs mu?
  3. Demacia'lı Master Yi

Gizli Simgelerden Uygulama Gizleme

Evet bir sorun olmaz.
  4. Demacia'lı Master Yi

Gizli Simgelerden Uygulama Gizleme

sistem tepsisi özelliğini kapat steam in normal direkt yapay zekaya yazsan bile sana ne yapman gerektiğini söyler. Sistem tepsisinde uygulama gizleyi de kullanabilirsin.
  5. Demacia'lı Master Yi

Windows 11'de Yazılara Dış Çizgi Eklenir mi?

Windows Kayıt Defteri (Registry) ile Özelleştirme Kullanım Alanı: İleri düzey kullanıcılar için sistem yazılarını özelleştirme. Nasıl Yapılır: Regedit'i açın ve şu yolu izleyin: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics Font smoothing veya benzer ayarlarla oynayın. Ancak, dikkatli...
  6. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 24h2 hatalarla dolu

kaardo o zaman düzelmez çünkü güncelleme cidden bozuk geldi.
  7. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 24h2 hatalarla dolu

24H2 eğer eski sürümün üstüne kuruluyorsa hata üstüne hata kaynıyor. Ben direkt sıfırdan kurdum şu an için sorun yok.
  8. Demacia'lı Master Yi

Windows 11'de Kablosuz Mouse Sorunu

Format atarken yüklemek istediğin diski seç diyor. Orada bazen donup aklıyor veya kurulumu iptal ediyor.
  9. Demacia'lı Master Yi

24H2 kuruyor isen başta eski kurulumu seçerek kurman lazım. Yeni kurulumda yapıyor hatta bazen disk sorunu bile yapıyor yeni kurulum eski kurulumu seçmen lazım ana format ekranında.
  10. Demacia'lı Master Yi

Ben temiz kurulum yaptım başka çözümü var mı bilmiyorum
  11. Demacia'lı Master Yi

fare ayarlarında bir değişiklik olmuş olabilir
  12. Demacia'lı Master Yi

En temiz format nasıl atabilirim win11 den win 10 a geçeceğim

Yine aynı işlemi yapman lazım diski komple biçimlendir ondan sonra kurulum yap.
  13. Demacia'lı Master Yi

Kuruluma geldiğin zaman disk bölümünde gelişmişi seçip diski komple biçimlendir yapman lazım. Neden bilmiyorum ama Windows 11'i böyle kurmaz isen artık dosya kalıyor.
  14. Demacia'lı Master Yi

Komple diski temizlemen lazım başka yolu yok.
  15. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 açılan oyunu nasıl pencere moduna alırım

alt+enter yaparsan olur.
  16. Demacia'lı Master Yi

Windows update ile Windows 11 e geçilir mi

Hayır geçilmez çok hata veriyor belli bir süre sonra ve de düzeltmek epey uğraştırıyor.
  17. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 yuklu flash e bios uptade indirilir mi

Korkma. BIOS update edecek isen sadece bıos programının bulunduğu bir flaş bellek ile iş yap. Eğer bios kurulur iken yanlış bir işlem olursa bios çipi çıkmak zorunda kalır ki aşırı masraflı bu da yapılmaz ise bilgisayar bios bozuk olduğu için çalışmaz. Windows'u bilgisayarın içine at içinde ki...
  18. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 yuklu flash e bios uptade indirilir mi

Bozulur yapamazsın flaşa direkt bios update ardından ise de win kurman gerekir ki win için değil bios için endişe et eğer yanlış kurulum yaparsan ve bios çökerse pc yi kendin açamazsın biosu ayrı bir cihaz ile kurtarmadan.
  19. Demacia'lı Master Yi

Windows kurmak için desteğe ihtiyacım var

Hayır küçük bios açılması lazım farklı bir adı vardı hatırlayamadım eğer f10 veya f12 tuşu açmıyor ise f1 veya tab tuşu açıyordur.
  20. Demacia'lı Master Yi

Windows kurmak için desteğe ihtiyacım var

Normal rufus gibi progam ile bootable win10 kur direkt flaşa ardından açılırken f10-f12 tuşlarına saldır bios dan ayar yok bu modellerde bildiğim boot menüsü açılıyor ayrı olarak oradan flaş belleği seçip devam et ardından kurabilirsin.
Top Bottom