Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Jet Lisans Güvenilir mi ?

Bende uzun zamandır sorunsuz çalışıyor.
  2. DenizAktaş

Jet Lisans Güvenilir mi ?

Siteyi daha önce kullanmıştım bir sorun çıkmadı. İstersen satın almak yerine PowerShell ile 5 saniyede kalıcı lisans alabiliyorsun. Tercih senin. https://massgrave.dev/index.html#Method_1_-_PowerShell
  3. DenizAktaş

Modding Windows 10 Home ApRa Edition - Kasım

Atlas OS'de nelerin kapatılacağını kendin seçiyorsun ayrıca zaten nelerin kapatıldığını gör ve GPL-3.0 lisanslı açık kaynaklı bir proje olduğunu gör ve anla diye GitHub sayfalarını attım oradan her bir detayı kendin inceleyebilirsin de böyle egoist bir insana ne desen boş, tek doğru kendi...
  4. DenizAktaş

Arkadaşım güvenli değil derken tabii ki kendi yaptığına güvenebilirsin senin için dememiştim zaten onu. Senin editlediğin Windowsu indirmek isteyenler için demiştim güvenli değil diye. Düzenlenmiş ISO'lar büyük güvenlik riskleri barındırıyor. Senin editlediğin ISO dosyasına kim neden güvensin...
  5. DenizAktaş

En İyi Performansı Veren Windows 10 Sürümü Hangisidir ?

https://docs.atlasos.net/getting-started/installation/ Burada detaylı olarak nasıl kurulduğu anlatılmış. Özetlersek önce orijinal Windows 10 ISO'su ile kurulum yapıyorsun sonra Atlas OS'ye yükseltiyorsun. Ama linki dikkatlice oku ve uygula bir noktaya kadar internetinin kapalı olması gerek...
  6. DenizAktaş

En İyi Performansı Veren Windows 10 Sürümü Hangisidir ?

Atlas OS kullanmanı tavsiye ederim hem büyük oranda performans artışı sağlıyor hem üstünde oynanmış ISO'lardan daha güvenli ve açık kaynak kodlu hem de büyük bir topluluğu var her konuda çok hızlı yardımcı oluyorlar. Windows işletim sisteminde gereksiz, sistemi yoran ne varsa kaldırıyor. Ben çok...
  7. DenizAktaş

Windows 10 Atlas OS kullanıyorum RAM kullanımı 1.2GB civarında CPU kullanımı %0-%1 arası. Böyle üstünde oynanmış ISO'lar güvenli değil bence onun yerine Atlas OS gibi açık kaynak kodlu işletim sistemleri kullanmak hem daha güvenli hem de daha performanslı.
  8. DenizAktaş

Bilgisayarım eski bunun için Windows?

Ben eski laptopumda Atlas OS kullanıyorum Windows 10 tabanlı versiyonunu, çok az bir yer kaplıyor. Çok memnunum eskisinden kat kat daha hızlı tıpkı yeni almışım gibi. Oyunlarda da FPS arttı.
  9. DenizAktaş

windows ssdyemi hddyemi kurulmalı

Windows SSD'ye kurulur.
  10. DenizAktaş

Rufus ile Format VS Windows Media Creation Tool Hangisi iyidir

Normal, bir çok kişide öyle gözüküyor ama bir sorun yok.
  11. DenizAktaş

Rufus ile Format VS Windows Media Creation Tool Hangisi iyidir

Bir farkı yok ben Windows'un kendi yazılımını tercih ediyorum.
  12. DenizAktaş

windows etkinleştir yazısı yok

Anormal bir durum değil. 30 Gün sonra veya daha kısa sürede sağ altta Windows'u Etkinleştir yazısı çıkacaktır.
  13. DenizAktaş

Evet, Windows size geçici bir lisans vermiş ama muhtemelen yakında gidecektir.
  14. DenizAktaş

Windows etkinleştirilmedi diyor. Yakında o yazı da gelir zaten. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu dener misin? slmgr -dli
  15. DenizAktaş

Windows 10 deneme sürümü

Direkt olarak yaparsan olmaz maalesef. Şu rehberi kullanabilirsin: Android Telefonunuz İle Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
  16. DenizAktaş

Windows 10 deneme sürümü

Evet deneme sürümü.
  17. DenizAktaş

Windows 10 deneme sürümü

-Buradaki- , "Aracı Şimdi İndirin" yazısına tıklayarak windows 10'u bir flash belleğe yazdırabilirsin. Bütün işlemleri zaten otomatik olarak yapıyor. Bilgisayarın gelince de flash belleğini takıp windows kurarsın.
  18. DenizAktaş

Windows Lisans Hatası

Muhtemelen Volume_MAK türünde bir Windows keyi kullandınız. Bu tür keyler şirketlere, kuruluşlara çoklu olarak kullansınlar diye satılıyor. Kısaca sendeki keyi muhtemelen senin dışında onlarca yüzlerce kişi kullanıyor. İnsanlar pek dikkat etmiyor internetten key satın alırken aa ucuzmuş diyip...
  19. DenizAktaş

Virüs Taraması Yapacağım, Güvenilir Bir Virüs Programı önerir misiniz??

Kaspersky Security Cloud ile tam tarama yapıp sonrasında bide Malwarebytes ile tarama yapabilirsin.
  20. DenizAktaş

Topladığım sisteme Windows nasıl kurarım

Bilgisayarcı da yapar tabii ki. USB Belleğinizle gidip yaptırabilirsiniz bu işlemi.
Top Bottom