Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

İDM lisans alınır mı

A evet onu yazmayı unutmuşum, Programı silip tekrar kurduktan sonra aynı şekil tarayıcıdan kaldırıp tekrar eklemeniz lazım
  2. Dontaçhi

İDM lisans alınır mı

bende de çıkmıyordu X ve bazı platformlarda indirme kutusu varken Youtube'dan kesinlikle bişey indiremiyordum açtığım mp4 indirme siteleri de hata veriyordu sürekli.. IDM'i lisanslı kullanmıyor ve bir süredir gelen güncellemeleri yapmıyordum.. Revo ile uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar en yeni...
  3. Dontaçhi

Windows 11 Home 60 tl. Güvenilir mi ?

CMD'deki yazılan kodlarda bir problem çıkmıyor kaldırabilirsiniz. Şahsen alışsanız da rahatsız edici her zaman orada saçma bir yazının bulunması.
  4. Dontaçhi

Windows 11 Home 60 tl. Güvenilir mi ?

Bu tarz sitelerdeki keylere güvenmeyin. Keylogger olabiliyor içerisinde. CMD'den birkaç kod sayesinde Windowsu etkinleştir yazısını kaldırıp gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsunuz. Normal orijinal windowslar 1000-1500TL'den başlıyordu en son şuan ne kadar bir fikrim yok. 1500TL'ye satılan şey...
  5. Dontaçhi

Beleş Win10 KEY zararlı mı?

CMD üzerinden birkaç kodla sağdaki etkinleştir yazısını kaldırabiliyorsunuz. Saçma sapan ucuz keyleri bilgisayarınıza bulaştırmayın derim.
  6. Dontaçhi

Opera GX önerir misiniz

Uzun süredir Opera GX kullanıyorum. Bana kalırsa şuanda en iyi tarayıcı Opera GX. Öneririm
  7. Dontaçhi

Valorant için hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?

10 iyidir hocam
  8. Dontaçhi

Apu sisteme win 7 olurmu

Olur hocam neden olmasın?
  9. Dontaçhi

Siz 2020'de LGS sınavında kaç puan aldınız?

Türkçe dili 1871 yılında keşfedilmiştir. 1870 yılında insanlar ; LGS'ye ilk giren tayfadanım. İstediğim okul sınavsız olduğu için sınava giresim yoktu zorla sınava girip 300 puan yapıp çıkmıştım. Yatarak sınıfın hepsinden fazla puan yapmıştım :D
  10. Dontaçhi

windows 10 üzerinden nasıl ss alınır ?

Shift + Windows tuşu + S
  11. Dontaçhi

FL Studio öğrenmek istiyorum ama MIDI Klavyem yok

Bana soracak olursan çok büyük bir kayıp değil. Başlangıçta almana gerek yok. Eğer ciddi şekilde devam edersen ileride düşünebilirsin.
  12. Dontaçhi

fps drop olmadan nasıl kayıt alabilirim ?

Ekran kartın nedir? Kendi kayıt alma programı yok mu?
  13. Dontaçhi

sağ tık menüsünden radeon ayarlarını kaldırma

DDU ile driverını silmeniz gerek diye biliyorum
  14. Dontaçhi

Autotune, Ses Değiştirme, Ses Düzeltme Uygulamaları

Voice mod bildiğim kadarıyla android uygulaması?
  15. Dontaçhi

Autotune, Ses Değiştirme, Ses Düzeltme Uygulamaları

Ses değiştirme olarak VoiceMaster var bildiğim.
  16. Dontaçhi

7 Madde'de Bilgisayar Hızlandırma Rehberi

Ellerine Sağlık
  17. Dontaçhi

Oyun içi konuşmaları da kayıt edicek ekran video kaydedici ?

OBS'in oyun içi konuşmaları kayıt etmesi lazım. Ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Ek olarak Shadowplay kullanabilirsin.
  18. Dontaçhi

Win-Rar korsanmı kullanıyoruz?

Bazı kahramanlar pelerin takmaz.
  19. Dontaçhi

Virüssüz MP3 İndirme Sitesi

https://youtube-mp3.org.ru/en/ Hocam en son burayı kullanmıştım. Reklamsız ve hızlı bir şekilde şarkılarımı indirdim. Tercih edebilirsin
  20. Dontaçhi

rainmeter performansı düşürürmü

Performans düşürecek kadar etki edeceğini sanmıyorum
Geri