Arama sonuçları: *

• Users: Ege1641
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

en ucuz windows 10 home key nerede?

Pttavmden veya saglamlisanstan alabilirsin
  2. E

Hazır sistemlerde deneme sürümü bittikten sonra ne yapmalı?

O konuya olumlu bakmayanlar vatana 5bin lira verip satın alanlar internette keyler var Max 50-60lira onlardan alabilirsin
  3. E

Hazır sistemlerde deneme sürümü bittikten sonra ne yapmalı?

İnternetten Windows Key alır windowsu aktif edersin
  4. E

Windows 10 ücretsiz nerden indirilir ?

Güncel oyunlar için Windows 10/11lazim ama tavsiyem Rami arttır artık oyunlarda 8gb bile yetmiyo minimum 8gb yap Rami derim ben
  5. E

Windows 10 ücretsiz nerden indirilir ?

Microsoft'un sitesinden indirirsin ama windows 10zaten 2,5-3gb ram yiyo 4gb ram çok az kalır
  6. E

Temiz Kurulum Driver Destek

Üstteki arkadaşın yazdıklarını da kur
  7. E

Temiz Kurulum Driver Destek

Amdnin sitesinden recommended WHQL yazan driveri indir ekran kartı için formattan sonra
  8. E

Bu windows key alınabilirmi? Sorun çıkarmı?

Tüm dünyada Windows keyi ucuza satiliyo zaten kutusuz bunlar sadece kod gelicek gmailine sahtedegiller bende Windows keyiyle etkinleştirmeyi yaptım
  9. E

Bu windows key alınabilirmi? Sorun çıkarmı?

Sahte olmuyor ve Windows 11keyiyle Windows 10aktiflestiremezsin Windows 10kodu alman lazım
  10. E

win 11den win 10 dönüşde win lisansım devam eder mi?

OEM Key aldıysan Windows 11 için muhtemelen gider internetten 20liraya falan bir tane daha alman herekebilir
  11. E

Windows 11 e Geçmelimiyim

Ben olsam W10 kurardım ama oyun oynamak istiyosan ramini 2*8yap
  12. E

Windows 11 e Geçmelimiyim

Rami 16yapabiliyosan yap ve öyle geç 8gb ram oyunlarda yeterli olmuyo bir de Windows 11 Ramin 3te 1 ini kullanicak ve sana oyunlarda drop yasaticak 1662193373 Windows 10 ve 11 3gb falan ram yiyo
  13. E

Windows 7 Den 8 Geçmek

hiç önermem zaten ram 4gb windows 10 2.5 3 gb ram kullanıyo zaten geçme ram yükseltirsen o zaman geçersin
  14. E

PttAVM den aldığım ürün anahtarı kullanılıyor?

Sebep? 2000liraya mağazadan mi alaljm? 20liraya aldım ürün anahtari sorunsuz kullanıyorum
  15. E

Win 10 etkinleştirme

Bu yöntemi bilmiyorum ama internette 30liraya falan Windows keyleri var orjinal onlardan alın
  16. E

Windows Keyleri sağlıklı mı? Microsoft bunlara neden engel olamıyor?

Zararsizlar ben aldım 25liraya windows 10pro keyi sorunsuz kullanıyorum
Top Bottom