Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

System Service Exception mavi ekran

Bunları seçip kaldır dedin mi?
  2. Emre Zengin

Tam tarama yaptırt.
  3. Emre Zengin

Tam taramamı yaptırttın?
  4. Emre Zengin

Deneme sürümü yok mu?
  5. Emre Zengin

Malwarebytes'ı kaldır. Bir de Norton ile taratıp silmeyi dene.
  6. Emre Zengin

Aynen virüs var. Kaldır bunları. 1731429451 Sisteme Crackli bir şey indirip kurdun mu?
  7. Emre Zengin

Elinde başka Minidump var mı? Bilgisayarı Malwarebytes ile bir tarat bakalım.
  8. Emre Zengin

sistemim windwos 11 acarmı

BIOS'u son sürüme güncelleyip tekrardan dene bakalım. BIOS'u güncelledikten sonra BIOS'a girip F7 tuşu ile Advanced Mode geçip CSM yazan ayara girip Launch CSM'in Disabled konumda olduğundan emin ol. Ondan sonra tekrardan yükseltmeyi dene bakalım. İmkanın varsa direkt format at. Eğer gene sorun...
  9. Emre Zengin

W11'e direkt geçiş yapamıyorum yardım eder misiniz?

Hiç yükseltme yapmadım şu zamana kadar. Otomatik siliniyor mu bilmiyorum.
  10. Emre Zengin

O Windows.old Windows 10 hocam. Windows yükselttiğinde o dosya olarak geçiyor adı. 1726747411 O kalsın dokunma ona.
  11. Emre Zengin

Önemli değil.
  12. Emre Zengin

Yeniden başlat bakalım bilgisayarı oldu bu sefer. Bilgisayar açılırken durmadan delete tuşuna bas. BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra Boot sekmesine tıklayıp CSM yazana gir. Girdikten sonra oradan Launch CSM'i Disabled konuma getirip kaydedip çık bakalım.
  13. Emre Zengin

Dur daha bitmedi. mbr2gpt /convert /allowfullos /disk:1 yazıp enterla.
  14. Emre Zengin

Disk Yönetiminde o aktif ettiğimiz diske sağ tıklayıp Birimi Sil yap. Yaptıktan sonra Ayrılmamış Yazan siyah yazılı yer kalacak. Ona sağ tıklayıp Yeni Basit Birim oluştur de yeniden. Harf atamasını yapmayı unutma. (Gene E harfi olsun) ondan sonra diski oluştur. Oluşturduktan sonra gene sağ...
  15. Emre Zengin

Yok gene olmadı. Yabancı kaynaklara baktım ama çözüm bulamadım maalesef. Bir de Windows arama kısmına msconfig yazıp girip Ön Yükleme ekranının fotoğrafını atar mısın?
  16. Emre Zengin

Harf ataması olduysa CMD'ye bcdboot c:\windows /s e: yaz bakalım. Ondan sonra tekrardan dene bakalım.
  17. Emre Zengin

Şu Yeni Birim olana sağ tıklayıp Harf ataması yapar mısın? Normalde E diye yazması gerekirdi çünkü.
  18. Emre Zengin

Dur dur halledeceğiz. Bu Disk Yönetimine girip tekrardan bir fotoğraf atar mısın tam ekran?
  19. Emre Zengin

Disk Yönetiminde Yeni oluşturduğumuz o parçaya sağ tıklayıp Bölümü Etkin Olarak İşaretle dedikten sonra tekrardan dener misin?
  20. Emre Zengin

Yok bir sıkıntı olmaz. Bir de yukarıda ki komutu yazıp fotoğraf at bakalım hocam.
Top Bottom