Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Crackli Subnautica Açılmıyor

Antivirüs, windows defender vs. bazı dosyaları silmiş olmasın kontrol et koruma geçmişinden
  2. Enivici Vokke

Office üyeliği alıp word vs. PC'ye indirmek istiyorum.

Hesap istemiyorrum hocam key istiyorum :/ kendi hesabımda olsun
  3. Enivici Vokke

Hocam KMS vs. gerekiyor mu? Hocam word vs. pcye indirebileyim yeter başka bir şey istemiyorum :D
  4. Enivici Vokke

Okuldan gelen bir üyelik var ama online işe yarıyor sadece. Ben masaüstüne sağ tıklayıp wordu açmak istiyorum. Crack işlemlerine baktım KMS falan diyorlar, hiç o topa girmek istemiyorum. Sırf KMS kullanmamak için zaten 150 lira vermiştim Windows keyine sağlamlisans gibi sitelerden. İnternette...
  5. Enivici Vokke

Aldığım sisteme W10 mu kurmalıyım W11 mi?

Harbi 8 ciguli ram hakaret gibi olmuş
  6. Enivici Vokke

Aldığım sisteme W10 mu kurmalıyım W11 mi?

Ben sonuna dek W10
  7. Enivici Vokke

20 liralık Windows keyi ile 150 liralık arasındaki fark nedir?

Hocam Windowsu ara falan deyip telefon numarası paylasmıssınız. 90 lira için ugrasmak ıstemedım.
  8. Enivici Vokke

Retail hocam. Şimdi Jetlisans'tan satın aldım, benimki de Retail olarak geldi. Etkinleştirince ''Windows'un bu kopyası etkinleştirildi'' yazdı. Aynı keyi binlerce insana satıyorlar herhalde. 1709139307 :D :D :D :D 1709139465 Şimdi ben bu keyi hayrına herkese versem 1.000 kişi daha...
  9. Enivici Vokke

Valla Home Retail Win10 atarsan makbule geçer.
  10. Enivici Vokke

Ben site olarak sormuştum. 2'si de Retail. Birinde 90 TL, diğerinde 150 TL. Jetlisans ve Sağlamlisans. Ayrıca Retail daha iyi değil mi? OEM anakarta gömülüyor ve ayıramıyorsun. Retail ise microsoft hesabına işliyor ve canın hangi bilgisayarda isterse onda kullanabiliyorsun.
  11. Enivici Vokke

Birinde 150 diğerinde 90 TL. Bu fiyat farkı neden hocam?
  12. Enivici Vokke

İnternette 20 liraya da satan var ama önerilen sağlamlisans sitesinde 150 TL. 2 taraf da key veriyor işte. Aralarında ne fark var? 150 lira veririm vermesine de 20 lira vermek varken neden onu almalıyım? Retail almayı planlıyorum.
  13. Enivici Vokke

Windows 10 tüm gereksiz hizmetlerden kurtulmak?

Windows'a arka plan uygulamaları yazarak işine yaramayanları kapat. Güç seçeneklerinden yüksek performansı işaretle. Oyun çubuğu kısayolları yazarak xbox game barı kapat.
  14. Enivici Vokke

PttAVM den aldığım ürün anahtarı kullanılıyor?

Çok farklı bir şey yazmış değil mi o
  15. Enivici Vokke

PttAVM den aldığım ürün anahtarı kullanılıyor?

Satın aldığın yerle görüşsene biz müşteri hizmetleri miyiz?
  16. Enivici Vokke

Windows 11'e artık geçilebilir mi ?

12600K işlemciye sahip olmayanlar sırf can sıkıntısından mı geçiyorlar yani?
  17. Enivici Vokke

Windows 11'e artık geçilebilir mi ?

Ne artısı var da millet 11'e geçmek için can atıyor? Son çıkan Iphone modelini almak için kredi çekenler gibi oldukları için mi yoksa?
  18. Enivici Vokke

Windows 11 nasıl , windows 10 dan iyi mi????

10 kullan bence. Milletteki 11 sevdasını anlamıyorum. En son çıkan Iphone alma sevdasıyla aynı galiba.
  19. Enivici Vokke

Win7 key ile Win 11 etkinleştirme olur mu ?

Neden mağaza sahibi gibi konuşuyorsunuz?
Top Bottom