Arama sonuçları: *

• Users: Entilus
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Entilus

Güvenilir Windows 11 key

Retail mi
  2. Entilus

Güvenilir Windows 11 key

Jet lisansdam almayı planlıyorum 50 60 tl arası bir şey di. Retail key sanırım jet lisans arkadaş önermişti gayet memnundu. Almadan önce sizlerede danışmak istedim win 11 etkinleştirdikten sonra performans düşüşü vs yaşar mıyım?
  3. Entilus

Windows 11 Home vs Pro?

Selamlar, Yeni sistem aldım vatan pc hocası f7 modelini. Sistemimde oyun, az çok yayın tarzı takılmayı planlıyorum. Laptopumda win 11 home mevcut ve memnunum. Abartı bir şey istemediğim için sizce hangisini tercih etmeliyim?
  4. Entilus

win 11 pro satın alacagım

Jet lisans mı bumu
  5. Entilus

Windows 11'e geçmeli mi ?

Win 11 home mi pro mu önerirsiniz?
  6. Entilus

Hangisi pro mu home mi 1683932230 Sorun yaşadığınız Windows 11 Pro mu home miydi
  7. Entilus

Şuan stabil se keyfinize bakın hocam
  8. Entilus

Genel olarak sorun oluyor pro daha fazla ek olduğu için. Win 11 home kurdum laptopu ma ve sistemime sorunsuz çalışıyor. Home çoğu konuda daha iyi diyebilirim çünkü standart oyun ve video izleyenler için ideal. Windows yükleme muhabbeti de hocam şudur, Windows Apple mantığı ile çalışıyor. Yeni...
  9. Entilus

Sorun yaşadığınız Windows 11 Pro mu home miydi?
  10. Entilus

En Ucuz Win 10 11 Key Nerede

Çok teşekkürler 1683903720 Pro key daha ucuz proyu kurayım bari😅 neden home daha pahalı sizce hocam?
  11. Entilus

Haa tamam anladım hocam teşekkürler daha iyi anladım 1683903618 Pro nun linkini atma şansınız var mıdır hocam müsaitseniz aynı sitemi yani bende bakim yoksa?
  12. Entilus

Anladım dediğiniz kodu yazıp space atıp kodu yazıcam sonrada aktif edicem anladığım kadarıyla. Size sorum şudur, oyun ve yayıncı sistemi aldım 11 home mu pro mu kurayım?
  13. Entilus

Cmd ye dediğinizi yazıp kodu yazınca retail mi yazması lazım yani doğru mu anladım?
  14. Entilus

Dediğinizi nereye yazıcam?
  15. Entilus

Win 11 home için link atarmısınız hocam müsaitseniz?
  16. Entilus

Oem key midir veyahut güvenilir mi sorun çıkartır mı? Pcmde banka bilgileri vs var güvenilir mi? 1683902950 Windows un kendi verdiği keyleri mi bunlar?
  17. Entilus

En ucuz değilde en güveniliri araştırın bence
  18. Entilus

Yeni bilgisayar aldım win10 mu kurayım win11 mi ?

Mantıken home daha iyi olur sizin için
  19. Entilus

Windows 11i nasıl aktif ederiz?

Bu key sorun yaratmıyor mu? Laptopta bütün banka hesapları artı iş sistemleri var. Altta win etkinleştir yazması beni çok etkilemiyor. En güvenlisi nedir?
  20. Entilus

Windows 11i nasıl aktif ederiz?

Home var mı
Top Bottom