Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Windows 11 4500₺ fiyatı var

konuyla alakasız ama oyun için aldıysanız gerek yok aslında. oyunda aldığınız fps yi ve sıcaklık değerlerini yt de aynı sistemlerin testlerine bakarak karşılaştırabilirsiniz. çok fark yoksa sorun yoktur. yoksa occt, cinebench r32 furmark gibi testler yapabilirsin ama dediğim gibi oyun pclerinde...
  2. Eren Güven

ben 1 yıldır bu şekil kullanıyorum daha tık demedi :ROFLMAO:
  3. Eren Güven

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ paran cebinde kalsın :D
  4. Eren Güven

windows 10 mu 11 kurayım

bi arkadaşın pc de var da alışamadım. belki biraz kullanınca alışır insan ama uğraşmak istemiyorum :ROFLMAO:
  5. Eren Güven

windows 10 mu 11 kurayım

ben alıştığım şeyleri değiştiremiyorum hayatımda xp 7 10 dan başka işletim sistemi kullanmadım :D bi ara vista pc m vardı kanserlenip xp ye geçtim çok uzun yıllar da xp kullandım
  6. Eren Güven

windows 10 mu 11 kurayım

win 12 yi görmeden 11 e geçmem şahsen. eski falan ama işimizi görüyo ve arayüzü daha sade ve basit. ben win 10 da bi eksiklik görmedim
  7. Eren Güven

windows 10 mu 11 kurayım

windows 7 den sonra win 10 iyi tuttu. 11 ben sevemedim 12 umarım iyi olur
  8. Eren Güven

Dramsiz M2’ye mi Dramli SATA SSD’ye mi Windows kurulmalı?

Bence M2 ye kur
  9. Eren Güven

Windows 12 çıkış tarihi belli olmuş

daha 11 kullanmadım ben. windows xp-7-10 başkasını bilmem aga
  10. Eren Güven

Armoury crate gladius 3 güncelleme hatası

windows güncel olmayınca da hata verebiliyor, bir de kabloyla bağlıyken de hata veriyor bazen
  11. Eren Güven

Blender Video Editlemek İçin Yeterli Mi?

yok ya crack falan uğraşmayım davinci yetersiz olursa deneme sürümünü alırım 1683060078 arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler bu arada :love:
  12. Eren Güven

evet öyleymiş, bilmediğim için ben onda edit yapılıyor sanıyordum 1683059893 premier pro paralı sanırım ya davinci önerildi ücretsizmiş onu indirip bi bakıcam neler yapılabiliyor diye
  13. Eren Güven

anladım hocam, ben google a ücretsiz video edit programları diye aratıp gördüm, bu işlerde hiç bilgim yok davinci yi indirip deneyeceğim teşekkürler (y) (y) 1683059584 bunlardan hangisini indirmem gerekiyor?
  14. Eren Güven

Arkadaşlar amatör düzeyde video editlemem lazım. Nadiren kullanacağım, küçük bir araştırma yaptım ve blender in önerildiğini gördüm. Not: Az kullanacağım için Adobe Premier Pro gibi ücretli programları kullanmak istemiyorum. Daha kullanışlı ve ücretsiz programlar varsa tavsiyelere açığım.
  15. Eren Güven

Saglamlisans.com Güvenilir Mi?

nasıl yaptığımı hatırlamıyom da burdaki talimatları takip edince 5 10 dk falan sürüyo
  16. Eren Güven

Saglamlisans.com Güvenilir Mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/page-94#post-6755103 şu taktik işini görmez mi
  17. Eren Güven

Windows 11 Geçilir mi

hocam durduk yerde aklıma getirdin şimdi, yarın bi win11 çekeyim :D 1678918650 10 dan 11 e geçerken pc de yüklü olan dosyalar oyunlar vs. siliniyo mu?
  18. Eren Güven

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

hocam hacker misin? :peepokalp:
Top Bottom