Arama sonuçları: *

1. Everlast

sistemime erişen çinli (Virüs)

format sonrası hiç bi sorun yaşamadım sanırım çinli den kurtuldum :D
  2. Everlast

hocam hepsini denemiştim ama orada ki sorunu çözemedim
  3. Everlast

yaptım daha önce 1705511602 Çekirdek yalıtımın da bu şekilde hata alıyorum normal mi ?
  4. Everlast

hocam bütün diskleri sıfırladım
  5. Everlast

bilgisayarda 2 disk var ikisini de formatladım yedek almadım 1705488012 steam hesabımdan 3 5 dolarlık skinleri topluluk pazarında sattı bıçak vardı ona bişey yapamamış, facebook hesabımı çaldı facebook kullanmıyorum sitelere giriş yetkisi var sadece. facebook hesabımı geri aldım bütün...
  6. Everlast

hocam normal de virüs vs anlarım da dalgınlığıma geldi tıkladım. 1705443637 bunun virüs olmama ihtimali de var ama dimi ben herşeyi tekrar kurdum 2 diskide sıfırladım one drive daki herşeyi sildim bütün cihazları kaldırdım hotmail de 2 adımlı doğrulama var telefonuma kod gelmeden giriş yapılmıyor
  7. Everlast

az önce format attım sadece microsoft hesabımı bağladım bi bakayım dedim bu şekil de bir şey gördüm bu normal değil sanırım 1705406879 herşeyi sildim format attım bu normal bi arkadaşlar ? sadece outlook hesabımı bağladım
  8. Everlast

yaptım hiç bir şey çıkmadı
  9. Everlast

soru soruyorum dalga geçiyonuz format dan başka çaresi yok mu yedeklerim var disk de 1705360454 hocam o zaman format attığım usb ye de virüs bulaşmış olma ihtimali ?
  10. Everlast

metehan kim ?
  11. Everlast

kanka salmaz bu beni be 4 gündür başıma bela oldu
  12. Everlast

format atmadan bi çözümü var mı ?
  13. Everlast

2. disk de yedeklerim var başka hiç bir şey yok
  14. Everlast

hocam virüs den sonra attım yine aynı problem oldu kurduğum fazla bi uygulama da yok oyunlar var bi kaç tane de güvenilir program var Desktop Live Wallpapers yayıncısı da çinli sanırım 1705358568 crackli hiç bir program yok 1705358630 tarayıcı da Dark reader diye bi eklenti kullanıyorum bu...
  15. Everlast

hocam dediğim uygulamayı açtım şüphelendiğimi anladımı anlamadım, birden 10 tane pencere açıldı pc de kapandı sonra öyle olunca direkt ethernet kablosunu çektim uygulamayı sildim şuan da bişey yok bilmiyorum steam hesabımı çinceye alıyordu 1705358415 bu arada dün attım formatı
  16. Everlast

Bilgisayarım da virüs var ve benimle dalga geçiyor resmen (sistemime erişimi var çinli) 2 gün önce aynı şekilde virüs bulaştı ben güvenmediğim programları vs indirmiyorum da şüphelendiğim bir program var ve onu kaldırdım Microsoft Store üzerinde Desktop Live Wallpapers uygulaması sizce şüphem...
Top Bottom