Arama sonuçları: *

• Users: Eymenzz
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eymenzz

Windwos 11 iso indirirken hata alıyorum

dostlar merhaba windwos 11 iso indirmeyi deniyorum boyle bir hata alıyorum yardım edermisiniz
  2. Eymenzz

Windwos 11 25h2 gecilmelimi

dostlar merhaba windwos 11 25h2 guncellemesi geldi yukseltme seklinde yapayımmı biliyorum yukseltme pek tavsiye edilmez ama sıfırlayıp kuracak kadar vaktimde yok geceyimmi yoksa bir ara zamanın olunca sıfırlayarakmı gecmeliyim suanda 24h2 deyim
  3. Eymenzz

Windows 11 geçilir mi?

sene 2025 windwos 10 işi bitti artık bu sorular sorulmamalı bence direk gecilmeli
  4. Eymenzz

Yeni sisteme windows nasıl kurulur?

Başka bir pcden rufus ile en az 8gb olan USB belleke Windows 11 ısosu indirerek ücretsiz olarak kurulum yapican
  5. Eymenzz

Windows 11 , 600 hertz destekliyor mu ?

600 Hz destekliyor diyelem ne yapacaksınız 600 Hz o kadar fps bile almıyorsunuzdur
  6. Eymenzz

Lossless scaling alınır mı??

yok hayır olmuyordu
  7. Eymenzz

Rufus hangi ayarlar acılmalı hangileri kapatılmalı

galiba gpt idi 1746118637 evet gpt
  8. Eymenzz

son olarak boyle yaptım en usttekini ne yapatım sistemimde zaten tmp 2.0 falan var
  9. Eymenzz

birde bitlocker istemiyorum assagıdakini tiklemelimiyim yoksa kapatmalımıyım tam anlamadım onu
  10. Eymenzz

onerdiginiz bir ayar varmı peki
  11. Eymenzz

merhaba iso indiriyorumda usb mi burdan hangilerini secmeliyim
  12. Eymenzz

Lossless scaling alınır mı??

Ben sadece cyburpunk denedim 60 olan fpsi 170 e sabitlemisti ve cidden oyun akmaya başlamıştı bazı oyunlardada hiç calismiyor
  13. Eymenzz

En hafif Windows 8.1 sürümü

https://www.amazon.com.tr/HI-LEVEL-120GB-SATAIII-550-530Mb-ULTRA/dp/B01I35Y6L2/ref=sr_1_2?adgrpid=120012748037&dib=eyJ2IjoiMSJ9.M0YqiLxPcXCP7Z_73mByQSZNrDZsa5E20f1TN2wgy4wfm1-AVQPiLQ0s3bWDptgRMs1cvUMZdHSVAb1YGfvE0WIZ7uYwwHzWlBM9H-UQPBS0C8LaaTLHv42wdE9VIlv5egOSFOMnWvc7pOTiimmqYbCmpx_pyJJnXd7hLjUdD...
  14. Eymenzz

Powerpoint sunumu slayt olarak nasıl kaydedilir

hoca yapabilirmi işte bende onu dusunuyorum
  15. Eymenzz

evet f5 basınca slayt geciyor ama hoca bunu yapabilirmi bilmiyorum direk slayt olarak acamazmı hoca bunu
  16. Eymenzz

merhaba proje odevi için powerpointten bir sunum hazırladım bayadır boyle seyler yapmıyordum ve unutmusum kaydediyorum ama sunum olarak kaydediyor ben slayt olarak kaydetmek istiyorum nasıl olucak yani açan kişi slayt olarak açması gerekiyor
  17. Eymenzz

Windows 11 kurulum ekranında kaldı

evet orda
  18. Eymenzz

reset at olmassa tekrar kurarsın windwosu usbnin içindeki bilgileri silmedin degilmi kuruklum ekranında
  19. Eymenzz

Eski Windows diskini sofirladinmi ne kadardir boyle
  20. Eymenzz

Windows'u sizce sıfırlamalı mıyım?

saolun hocam bu saate yardımcı oldunuz ogrenmiş oldum cok teşşekür ediyorum🙏:love:
Geri