Arama sonuçları: *

• Users: Eymenzz
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Windows 11 bulut sıfırlama yapsam bir sorun olur mu?

Merhaba Windows 11 23H2 kullanıyorum birkaç sorunum var rundll hataları gibi şeyler alıyorum bende sıfırlamayı düşünüyorum ama elimde bir USB bellek yok USB olmadan bulut yontemi ile sıfırlama yapsam bir sorun çıkar mı Windows 10 yapmıştım işletim sistemi çokmustu.
  2. E

Nvidia ekran kartı güncellenmiyor

Merhaba ekran kartını güncellemek için NVIDIA GeForce Experience kullandım fakat açılmadı isi bitti dediler NVIDIA App yükledim Windows evet hayır ekranı geliyor evete basınca hiçbir şey olmuyor manuel sürücü indirmeye denedim oda olmuyor sorunu nasıl çözerim oyunlarda sıkıntı yaratiyor. Not...
  3. E

Windows 11 güncelleme 7 de kaldı

ben yinede dolana kadar bekliyeyim belki experince açılır
  4. E

peki çok sagolun 1732097211 simdi fark ediyorum yuzde 25 olmus beklemeye devam etmelimiyim oyunlarda bir nebzede fps artartmı veya experince açılırmı
  5. E

usb ile yapacagım degilmi bunu
  6. E

mallesef 64gb vardı ama oda okulda ne zaman alabilirim onuda bilmiyorum
  7. E

aynısı olur diye bi tırsmıyorum degil usb olmadıgı için 1 hafta kullanamamıştım pc ben en iyisi usb olunca usb ile yapamayım usb ile nasıl yapacagım
  8. E

yani en iyisi bulut indirme dogrumu anladım peki indirme sırasında bir hata alırmıyom windwos 10 daki gibi
  9. E

usb olmadan en mantıklısı hangisi olur windows 10 hatırlamıyorsam bulut indirme yaptım ve birdaha windows cıkamadım o yuzden 11 kurdurdum
  10. E

elimdeki usb okula vermek zorunda kaldım eger elime bir usb geçerse denerim ama usb olmadan başka bir yolu yok degilmi
  11. E

yani açılması için üstüne basıyorum boyle bir ekran geliyor sonrası yok
  12. E

windows ben yuklemedim pc toplayan kişi yukledi ben yukleseydim 24h2 yuklerdim birde nvidia experince açılmıyor bu yuzden ekran kartını guncelleme yapamıyorum bu yuzden dusuk fps alıyorum nvida app yukledim fakat oda kurulmuyor varmı bır öneriniz bunun için
  13. E

yani pc yeniden baslatsam veya kapatsam bir sorun olurmu
  14. E

tam olarak burda
  15. E

yaklaşık 1 saat oldu
  16. E

Merhaba daha yeni Windows 11 güncelleme geldi güncelleştire bastım ama güncelleme 7 de kaldı ilerlemiyor PC kapatırsam bir şey olur mu yoksa beklemeye devam etmeli miyim Windows versiyonum 23H2.
  17. E

NVIDIA App kurulumda Evet'e basılmasına rağmen kurulum yapmıyor

Merhaba. GeForce expirence açılmıyor diye NVIDIA App indirdim indikten sonra dosyayı kurmak için üstüne basıyorum, su klasik evet hayır ekranı geliyor. Windows evete basıyorum ama hiçbir olmuyor. Nasıl çozebilirim? GeForce expirence hala yüklü o yuzden olabilir mi eğer o yuzdense nasıl silebilirim?
  18. E

Kurulum devam ediyor ama yinede yeniden başlatmalımıyım

merhaba windwos dll hataları alıyordum guvenli bir program kurdum cmd ekranında indirim başarıyla tamamlandı dedi ama oyun bileşenleri kuruluyor yazısı sag altta kaldı bu bir hatamı yoksa beklemye devammı edeyim
  19. E

Walpaper engine crash hatası

evet sinir oldum forzada açılmıyor visual dosyalarını sildim yeniden yükledim çozulmuyo formatta sadece 2 program için düsünmuyorum
  20. E

Walpaper engine crash hatası

merhaba walpaper engine için bu hatayı alıyorum nasıl cozerim sil yukleyide denedim çok kez denedim yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom