Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Windows 8.1 Güncellemede takıldı

dediğim gibi arada oluyor böyle şeyler iso da hata yoksa eğer beklersen kuracaktır
  2. F1nerF1rst

hep uzun sürmüyor bende eski bir harddisk vardı ondan kaynaklıydı büyük ihtimalle değişiyor diske göre veya arada oluyor böyle
  3. F1nerF1rst

beklemeye devam edin hocam ben 2018 de aldığım pcme windows 7 professionel i gece 12 de bırakıp ertesi gün öğlen 3 gibi almıştım
  4. F1nerF1rst

Windows 11 Açılış şifresi kaldırma

11 de ki kalkmıyor galiba çok uzun zamandır kullanıyorum onda 4 haneli şifre koydum yadırgamıyorum
  5. F1nerF1rst

Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi ?

fps de sıkıntı yaşamadım neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum tasarımı ve ergonomikliği çok iyi sorun sıkıntı yaşamadım hiç daha sadece 3 4 gündür ufak problemlerim var onlarda ne ile ilgili bulamadım daha
  6. F1nerF1rst

Windows 11 update sonrası sorunlar

normalde update kapalı kullanıyordum forumda çok söyledikleri için çok bilmiş arkadaşlar update açtım ve şuan oyunlarda ani droplar yaşıyorum pc de kitleniyor arada ve 3 4 gün önce gelenden sonra bazen pc açınca klavye çalışmıyor restart atıyorum kasa üzerinden sonra düzeliyor keşke yapmasaydım...
  7. F1nerF1rst

Windows 11 Sorunları

normalde update kapalı kullanıyordum forumda çok söyledikleri için çok bilmiş arkadaşlar update açtım ve şuan oyunlarda ani droplar yaşıyorum pc de aynı sende ki gibi kitleniyor arada ve 3 4 gün önce gelenden sonra bazen pc açınca klavye çalışmıyor restart atıyorum kasa üzerinden sonra düzeliyor
  8. F1nerF1rst

Güncelleme Mi̇ Temi̇z Kurulum Mu ?

Ben her zaman temiz kurulumu savunurum en iyisi temiz kurulum bana kalırsa
  9. F1nerF1rst

Windows 11windows 10

cmd den bedava ve sorunsuz şekilde windowsu aktifleştirebilirsiniz
  10. F1nerF1rst

Windows 8.1 iyi midir?

böyle düşünürsek yolda birisi bizi kaçırabilir ara sokaklara hiç girmeyelim o zaman
  11. F1nerF1rst

Windows 8.1 iyi midir?

belli başlı güvenilir yapımcılar var genelleme yapmayalım hocam çok iyi modlu işletim sistemleri bulunmakta windows 11 gelene kadar hep modlu windowslar kullandım sorun yaşamadım hiç 1646860960 8.1 pro kurmanı öneririm laptopum varken bende 8.1 pro ile kullandım çok memnundum
  12. F1nerF1rst

Discord uyarı sesleri gelmiyor

arkadaşının discord hesabında dene bir ayarla mı discordda mı problem görürüz olmadı aklıma başka bir şey gelmiyor
  13. F1nerF1rst

o sesleri devre dışı bırak ı kapatın veya yayıncı modunu discordu resetleyin bir olmadı sil yükle yapın
  14. F1nerF1rst

yayıncı modu aktif mi
  15. F1nerF1rst

burda sesleri devre dışı bırak felan var onlar
  16. F1nerF1rst

bu kısımdakilerin hepsi açık mı
  17. F1nerF1rst

Windows 11 home'da kalmalımıyım ?

hiç bir alakası yok hocam ben windows 11 i şuan 8 gb ile kullanıyorum forza oynuyorum arkada steam epic discord spotify vanguard blitz opera klavye mouse kulaklık driverleri açık
  18. F1nerF1rst

açıkçası hepsi palavra windows 8.1 pro yu 3 gb ramli sistemle belki 6 yıl kullandım işletim sisteminin yetersiz kalması öyle bir olay değil
  19. F1nerF1rst

yani kalabilirsin w11 bana kalırsa şuan en iyi işletim sistemi
  20. F1nerF1rst

Masaüstünde ver adında txt dosyası oluşuyor.

bu çok saçma bişey hocam bendede bi benzeri var anlam veremiyorum
Top Bottom