Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

win 11 hala bozuk mu

bozukluğu bırak yeni gelen 23h2 sürümünde performans öyle artırılmış ki kesinlikle başka sistem önermem.hızlı masaüstü açılışı,programlar açık olan çokta olsa dahi hızlı bilgisayar kapanmasından tut görsel kaliteye kadar çok yenileme olmuş.çok sövmüştüm arkasından ama bu sürümden sonra bill...
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows 10 mu Windows 11 Mi Daha İyi ?

işlemcim 12100f. win 11 kullanıyorum memnunum şu an herhangi bir sıkıntısı yok.performansı da win 10 ile hemen hemen aynı. ama yine de tarayıcılar desteğini kesene kadar win 10 da kalmanız tavsiyemdir.eğer amd ekran kartı kullanıyor iseniz win11 de görüntü kalitesi bir parça daha iyi gibi geldi.
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows 10 mu Windows 11 Mi Daha İyi ?

daha ne kadar bekliyecekler yakında win 12 çıkacağı söyleniyor :giggle:
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

Medya Oynatıcı Kasıyor

medya
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

Medya Oynatıcı Kasıyor

önceki sürümleri deneyebilirsin zamanında bende de vardı bu sorun
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

Jetlisans güvenilir mi ?

yarın öbürgün bill gates korsan dava açarsa görürüm ben sizi
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

Jetlisans güvenilir mi ?

kardeş kızma ama hepsiburada 5bin tl civarına satılan bir lisans nasıl olurda burda 30-40 tl hiç düşündün mü?
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

windows 11 den 10 a geçme

aynen iyi edersin win 11 win 10 un modifiye hali fazla fark yok ama sorunlar var.win 10 da aslında zamanında beğenmediğimiz win 8 in modlu hali.ama win 8 den kat kat iyi.destek kesilincede güncellemeleri kaparsın olur biter.hatta şimdi bile kapasan olur.
  9. FatihinFedaisiKuruMurad

Win11 için uygulama kilidi

şifreni annene vercende yukardaki arkadaşın dediği gibi irade meselesi bu.dayanamayacaksın yenik düşeceksin bu sefer anneni yoracaksın üzeceksin şifreyi söyle diye.bu hiç olmaz.kendin şifre koysan yine dayanamayacak girecen şifreyi bu da olmayacak.en iyisi oyunları pc den sınavlar bitene kadar...
  10. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows 11 e şuan geçilir mi?

ben geçtim çünkü 12100f ve rx 6400 birlikte win 11 de daha performanslı çalışıyor dediler.belki de öyledir.
  11. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows 11 e şuan geçilir mi?

tek tük sorun çıkarabiliyor.bazen wifi geç bağlanabiliyor sistem açıldığında.bazen oyunlarda fps problemi olabilir win 11 kaymaklı.donmalar droplar takılmalr vs.win 10da böle sorunlar yok mesela.win 11 10 arasında herhangi fark olacak bir farkta yok bence.
  12. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows 11 sağ tık yapınca yeni kısmı gözükmüyor.

format cd sini takıp onarma yapabilirsin veyahut en uygun sistem geri yükleme noktasını bulup geri yükleme yapabilirsin.
  13. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows 11 sağ tık yapınca yeni kısmı gözükmüyor.

en aşağıda daha fazla seçenekler kısmı var ona tıkla çıkar
Top Bottom