Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Brave vs Firefox vs Librewolf

Vpn olarak kaspersky iyi bence güvenilirde reklam engelleyici brave kendi engelleyicisini kullan derim gayet başarılı
  2. Göktürk ArdaHan

Sil yükle yap veya ayarları sıfırla kendi ayarları ile herşeye giriyorum ben hatta telefonda bile brave kullanıyom
  3. Göktürk ArdaHan

Hiç ayar yapmadımki
  4. Göktürk ArdaHan

Brave'nin reklam engelleyicisi zaten iyi ve çokta kafaya takmamak gerekiyor geçenlerde yemek sepeti patladı öncesinde birçok firma patladı bilgiler zaten yeterince açıkta ama benim testlerim sonucu brave daha az cpu ve ram kullanarak daha iyi deneyim ve gizlilik sunuyor
  5. Göktürk ArdaHan

Brave ile her siteye girebiliyorsun bide thor ile arama gerçekleştirebiliyorsun daha'da güvenli oluyor vpn'den pek etkilenmiyor
  6. Göktürk ArdaHan

Bence brave iyi
  7. Göktürk ArdaHan

Windows 12 piyasaya çıkmış?

Aldım 5 tane aile boyu geleceğe yatırım olsun ileride torunlarım ya bu dedemin yapacağı işi diyebilsin
  8. Göktürk ArdaHan

ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

Bence 8 değil 8.1 di iyi olan win 7'den hızlıydı arayüzü daha iyiydi
  9. Göktürk ArdaHan

ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

Win 8 8.1 kullandım hep 8 rezaletti
  10. Göktürk ArdaHan

Antivirus program önerisi

Kaspersky hem uygun hem dolu dolu
  11. Göktürk ArdaHan

Windows 10 vs windows 11 konuşmanın vakti geldi?

Bende öyle gibi
  12. Göktürk ArdaHan

Windows 10 vs windows 11 konuşmanın vakti geldi?

Bu konu genel olarak kullanıcının zevkinede hitap edebilir! Malum konuyu artık konuşmanın vakti geldi ben win 10 pro kullanıcısıyım benim yeni kurmuş olduğum sistemdeki yazılımsal sorunu home'dan pro'ya geçerek çözdüm win 10 arayüz tasarımı olsun alışkanlık ve alışkanlık ile gelen hızlılık ve...
  13. Göktürk ArdaHan

Eset Vs Kypersky Sizce Hangisi

Dostlar Sistemi Komple Telefonda Dahil Olmak Üzere Korumaya Almak İstiyorum Senelik Fiyatlandırmalar İle Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim?
  14. Göktürk ArdaHan

AutoCAD için 3060 ve Ryzen 5500 yeterli olurmu

Evet Sistem Sağlam Bir Alt Yapıya Sahip Olur ddr5 Bence Şuan Gereksiz Anakart Olarak Hayla Am4 Pilatformu Bence Daha İyi Tabikide Bu Sistemi 7500f Li Olarakta Kurabilirsin
  15. Göktürk ArdaHan

AutoCAD için 3060 ve Ryzen 5500 yeterli olurmu

Ustam Kartı 3060 veya 3060ti değilde rx6700xt rx6800xt Gibi Güçlü Bir Kart Yaparsan İşlemciyide r5 5600 Yapıpta Snowman t6 Veya 240mm Sıvı Soğutma Takarsan Fazlasıyla Yeterli Olur Ram Olarak 16x2 Öneririm 3200mhz Uyguna Gelirse Al Arada Fark 100-200Tl İse 3600Mhz Al Derim Anakartı Sağlam Bir...
Top Bottom