Arama sonuçları: *

1. Genesyss

Bu 3 windows Key'inden hangisi alınmalı

Arkadaşlar Windows 11 kurdum Windows 10 keyleri Windows 11 etkinleştirdiği için Windows 10 keyi almayı düşünüyorum 3 tip farklı key var OEM ile Retail arasındaki farkı biliyorum ama bu 99 TL'lik olan key neden böyle ucuz. *Key 1 (99TL): Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans *Key...
  2. Genesyss

pc güvenli mod açamıyorum

hallettim hocam yeniden başlat tuşuna bastıktan sonra ben shifte basıyodum meğerse yeniden başlatmadan önce basmak gerekliymiş
  3. Genesyss

windows 10 bu arada bas çek bas çek yapmıyorum sürekli basılı tutuyorum doğrudur değilmi
  4. Genesyss

Merhaba dostlar, TLOU part 1 oynarken bir hata verdi sosyal de konu açtım ve birkaç sürüm eski driver kurmamı söylediler. Ben de DDU indirim güvenli moda girmek içi yeniden başlatta bastığıktan hemen sonra elimi Shift'e bastım ve hiç çekmedim ama sonuç yok 5-6 kere denedim olmadı. F8'e de aynı...
  5. Genesyss

Windows 11 e geçilmeli mi

CPU: AMD Ryzen 3 3100 Ram: Goodram IRDM X 16 GB Dual Channel Anakart: MSI A320m A-Pro SSD:Team CX2 512 GB SSD GPU: MSI GTX 1660 SÜPER Merhaba dostlar, anlık olarak Windows 10 Home kullanıyorum ama aklımda Windows 11'e geçmek var oyunlarda FPS dusmesi olur mu olursa ne kadar olur arayüzü...
Top Bottom