Arama sonuçları: *

1. GratosHetfield

SSD Kendi Kendine Doluyor

hocam bu dediklerinizi yaptım fakat düzelen bir şey yok. her saat daha da fazla azalıyor
  2. GratosHetfield

hocam sanal bellek ayrılana 5 gb gösteriyor fakat gece pc açıkken ssd alanım 287'ye düşmüş. tam olarak 23 gb bir kayıp var nerden baksanız 1 tane oyun demek bu. kaspersky ve win defender ile de tam tarama yaptım fakat hiçbir şey çıkmadı.
  3. GratosHetfield

hocam nerden baksanız 15 gb gitti, şuan 295 gb. bu kadar geri yükleme dosyası mı olur ? sileyim o zaman yani. nasıl sileceğim ?
  4. GratosHetfield

nasıl çözcez hocam, kaspersky ile tam tarama da yaptım fakat hiçbir şey çıkmadı. solucan denilen virüs bulaşsa onu da bulurdu.
  5. GratosHetfield

hocam nasıl düzelteceğiz şimdi de 305 kaldı 1669411252 öyle şey mi olur hocam dolsun dolsun sonra her şey en baştan hop format mı atalım.
  6. GratosHetfield

hocam böyle böyle 0'a falan inecek bir gün diye korkuyorum açıkçası.
  7. GratosHetfield

Arkadaşlar merhaba. WD Blue SN750 model bir ssd kullanmaktayım. Ara sıra göz gezdirdiğimde ssd alanının kendi kendine dolu olduğunu farkettim. Misal 1 saat önce 310 GB boş iken, şuan da 307 gb boş. Daha önce oluyor muydu bilmiyorum fakat ben visual studio code indirdikten sonra farkettim ve...
Top Bottom