Arama sonuçları: *

• Users: HABAR
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. HABAR

Video Montaj Programı Önerir misiniz?

Movavi veya Filmora kullanabilirsiniz. Arkaya müzik ekleme tarzında bir şey arıyorsanız 4K Slideshow Maker öneririm. https://www.4kdownload.com/products/product-slideshowmaker
  2. HABAR

Az önce Win10 lisans keyi ile Windows11 aktifleştirdim

Yine de güzel oldu ISO'nun sızması. Fake bile olsa denemiş olacağız. 1623825681 Bu arada, Windows Central ve TechHut gibi kanallar da birkaç video paylaşmış. Tabii ki makyajlama gibi görünüyor. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz.
  3. HABAR

Az önce Win10 lisans keyi ile Windows11 aktifleştirdim

Windows 7 anahtarı ile aktifleştirmek bile mümkün. Bu çok da anormal bir durum değil. Yeni sürüm bir hafta sonra etkinlikte tanıtılacak. ISO'nun önceden yayılması güzel oldu. Ben sanal makinede kurmayı denedim, ana makineme de kuracağım.
  4. HABAR

Microsoft Edge Sorunu ve Tarayıcı Önerileriniz?

Chromium tabanlı bir tarayıcı. Chrome benziyor, diğer tarayıcılara göre ön plana çıktığı dört özellik var: BAT ödülleri Hız Dahili reklam engelleyicisinin çok rafine çalışması, ki hızlı olmasını sağlayan en önemli şeylerden biri de bu zaten. Gizlilik odaklı olması
  5. HABAR

Microsoft Edge Sorunu ve Tarayıcı Önerileriniz?

Edge'in BETA sürümlerini deneyebilirsiniz illa Edge kullanacaksanız. Alternatif olarak da Brave öneririm. https://www.technopat.net/sosyal/konu/brave-internet-tarayicisi.835393/
  6. HABAR

Ücretsiz güzel edit programı önerisi

Ücretsiz öneri konusuna ücretli program önerenlerden gülücük yemek de komikmiş ha.
  7. HABAR

Ücretsiz güzel edit programı önerisi

DaVinci Resolve Shotcut Openshot VSDC. Bu dört yazılımı kullanabilirsiniz.
  8. HABAR

Edge Tarayıcıya Geçmeli Miyim ?

Bunları içe aktarabiliyorsunuz kolayca,geçmeye değer bence, Edge olmuş bu sefer dedirtiyor.
  9. HABAR

Sürekli format atan bir insanım

Katılımsız kurulum pakketleri oluyor, onlara bakılabilir.
  10. HABAR

Windows işletim sistemi onerisi

Windows olacaksa illaki 8.1 kurulabilir, onun haricinde Linux dağıtımlarına göz atmanızı tavsiye ederim. Aslında SSD ve RAM miktarı sayesinde Windows 10 da çok hantal kalmayacaktır.
  11. HABAR

Bedava Office Programlarını Nasıl Güvenli bir şekilde indiririm

Bu arada, kısa bir deneme süresi var, Libre Office ücretsiz ama Microsoft Office için anahtar girmeniz gerekecek. İnternette keyler satılıyor, sorun yaşayan görmedim ama mümkünse bir yakınınız vasıtasıyla falan üniversite öğrencilerine ücretsiz verilen lisanslardan almaya çalışın.
  12. HABAR

Okuma yazma bildiğinizi düşünüyorum, @FightForHonor size indirme bağlantısını attı.
  13. HABAR

Key için de üniversite maili iş görür.
  14. HABAR

Üniversite okuyorsanız üniversite mail adresiniz ile beleşe alabilirsiniz.
  15. HABAR

https://tr.libreoffice.org/
  16. HABAR

Dell İnspiron 1018 için hangi işletim sistemi?

Linux dağıtımlarına bakmanızı tavsiye ederim, zaten Chrome OS da bir Linux dağıtımı. LXDE veya LXQT masaüstü ortamını kullanan bir Linux dağıtımı kurabilirsiniz.
  17. HABAR

windows katılımsız program eklemek

Her forumda sırayla aynı konuyu defalarca açan kişi. Rehberleri kaç defa attığımı hatırlamıyorum bile.
  18. HABAR

Power Point nasıl indiririm ve ücretsiz kullanabilirm?

Office Web kullanabilirsiniz. LibreOffice gibi alternatifler de var.
  19. HABAR

Power Point nasıl indiririm ve ücretsiz kullanabilirm?

Office Web kullanabilirsiniz, üniversite öğrencilerine beleş Powerpoint (Office) lisansı veriliyor bir de.
  20. HABAR

Windows 10 için en iyi tarayıcılar (ANKET)

Windows için Edge Linux için Brave diyorum.
Top Bottom