Arama sonuçları: *

1. H

Bu sistemle premiere pro kullansam ne sıkıntısı yaşarım?

Herkese merhaba aşağıdaki sistem ile Premier Pro ile montaj yapıcam. Zaten hard bir montaj yapmıycam. Sizce ne sorun yaşarım? GTX 1050Ti. Ryzen 3 1300X. 8GB 3000mhz. GA-AB350M-DS2. 500w +80. 7200RPM HDD
  2. H

SysMain ve telemetry disk sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar canımı feci derecede sıkan bir sorun var. Arkadaşlar açtım bilgisayarı 20 dakika bir yere gittim. Sonra geçtim bilgisayar başına. Bilgisayar yavaş. Zaten 7200RPM HDD sahibiyim. Ne kadar hızlı olabilir en fazla? Ama olması gerekenden de yavaşdı. Girdim görev...
  3. H

Dafont virüs tehlikesi var mı?

Teşekkürler.
  4. H

Dafont virüs tehlikesi var mı?

Öncelikle admin bey doğru konu türünümü seçtim bilmiyorum. Kendimce en mantıklı geleni seçtim. Yanlışsa eğer lütfen değiştirin. Arkadaşlar Photoshop programı kullanmaya başladım. Photoshoptaki fontlar bana güzel gelmedi. Dafont sitesinden font indireceğim. Fakat ben yine bir virüs var mıdır...
  5. H

Windows Search Google çıkıyor. Nasıl kapatılır?

Orda aradım herşeyi ama bulamadım. Nasıl düzeltebilirim? 1595242255 Arkadaşlar bir anda kayboldu. Ama nasıl yaptığımı bilmiyorum. Aslında bir şey yapmadım. Kendi kendine düzeldi tekrar bakarmısınız bi.
  6. H

Bulursan yazabilirmisin? Bende arıyorum şu anda ama hala bulamadım.
  7. H

Tamam. Çok teşekkür ederim. 1595241648 Peki bu kapatilabiliyormu?
  8. H

Baktım. Ama bulamadım. Sence virüsmü? 1595241229 Sanada böyle bir şey geldimi?
  9. H

Herkese merhaba Windows 2004 güncellemesini 3 gün önce yaptım. Ama bu gün bilgisayarı yeniden başlatmak istedim. Yeniden başlatırken güncelleme yaptı. Ve fotoğrafda gördüğünüz ismini bilmediğim Google gibi bir şey geldi. Bu virüsmü yoksa başka bir şey mi? Dün böyle bir şey yoktu. O yeniden...
Top Bottom