Arama sonuçları: *

• Users: Hakan06
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hakan06

Sizce Windows 10'a Geri Dönmeli miyim?

Uğraşma boşuna. Zaten Windows 10 desteği kesilecek. Çok bir ömrü yok.
  2. Hakan06

Windows 11 lisans önerisi nereden alabilirim?

Sağlamlisanstan "OEM" key al.
  3. Hakan06

Windows'u yeni SSD'ye nasıl taşırım?

SSD markanız nedir? Örneğin Samsung markaysa samsungun kendi uygulaması var.
  4. Hakan06

Windows'u yeni SSD'ye nasıl taşırım?

Yeni SSD'ye windows kurup dosyaları manuel taşıyın diyeceğim ama siz ayarlar dahil komple taşımak istiyorsunuz sanırım.
  5. Hakan06

lisans anahtarı ne işe yarıyor ?

Atıyorum Windows lisans anahtarı. Windows'u etkinleştirmeye yarıyor.
  6. Hakan06

windows 11 home deneme sürümü kaç gün ?

Bir sınırı yok. Dediğim gibi bunun gibi bir kaç özelliği kullanamazsınız o kadar. Yoksa bir süresi yok.
  7. Hakan06

windows 11 home deneme sürümü kaç gün ?

Süre sınırı yok ama görev çubuğunu falan özelleştiremezsin.
  8. Hakan06

Bu Uygulama Virüs mü?

Virüs değil merak etmeyin. Java ile alakalı o.
  9. Hakan06

win11 Microsoft Edge nasıl silinir?

Dursun bilgisayarda ne olacak? Masaüstünden kaldırın kalsın öyle.
  10. Hakan06

Windows 10 16 gb ram boşta yüzde 40-44 ram kullanımı normal midir

Çok anormal gelmedi. Şuan google tek başına 1GB ram yiyiyor bunu yazarken (3 sekme açık). Win11 kullanıyorum 10GB ram gidiyor şuanda.
  11. Hakan06

win 10 mu 11mi bide win 11 kaç ram tüketir

10 dan 11e geçtim. Oyunlarda çok fazla drop oluyordu. 10dan 11e yükseltme ile geçmiştim drop oluyordu. Temiz kurulumla kurdum yine drop oluyorda 10a geri döndüm.
  12. Hakan06

Windows artıları ve eksiler

Peki duyarlı olarak buna karşı ne yapabilirsin?
  13. Hakan06

Windows artıları ve eksiler

Sen geçen microsofttan korkuyom şöyle böyle diye yarım saat dil döken arkadaş değil misin? Her sistemin artı ve eksisi var. Önemli olan ne amaçla kullandığın. En basit ve kullanması en kolay olan sistem Windows. Performansı düşük olsa ne yüksek olsa ne. Son kullanıcı pek bir şey hissetmiyor...
  14. Hakan06

Microsoft'tan korkuyorum

Biraz paranoyak olmuşsun artık. Ali Koç falan değilsen kimse senin bilgilerini sallamaz .Milyarlarca insanın verisi toplanıyor ve bu gizli değil . Zaten söylüyorlar topluyoruz diye. Zaten o kadar insan arasından seni özellikle seçip hayatına müdehale etmezler. 1687480767 Yapabileceğimiz bir şey...
  15. Hakan06

Windows 11 Ayarlar Açılmıyor

Maalesef evet.
  16. Hakan06

Windows 11'e Geçilirmi ?

ben arada bir indirip bakıyorum. Geçilmez kesinlikle . Çok nadir de olsa fps drop giriyor. Kullanışlılık desen 0. "Drag and drop" hala gelmemiş. Görev yöneticisini açmak için 40 takla atıyorum. Sağ tık menüsü kullanışsız (komutla w10 gibi yapabiliyoruz menüyü). Kesinlikle çok eksiği var hala...
  17. Hakan06

Windows 11 Home mu Pro mu?

Pro daha çok özellik içeriyor. Pro kurun en ideali bence.Aşağıdaki linkten farklara bakabilirsiniz. https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/compare-windows-11-home-vs-pro-versions
  18. Hakan06

Windows 11 İlk Deneyimlerim Hk.

Çok fazla eksik var. "Drag and drop" özelliğini neden kaldırdılar çok anlamsız. yeni sağ tık olayını da hiç beğenmedim. Minimalist olmak için kullanışsız ve vakit kaybına sebep olan bir işletim sistemi olmuş bence. Tasarım olarak ise tam anlamıyla mükemmel ama kullanışlı gelmedi bana.
Top Bottom