Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Bu Sistem Windows 11 e geçebilir mi ?

Geçmeni tavsiye etmem sistemin buna uygun değil
  2. HuseyinBy01

Bu Sistem Windows 11 e geçebilir mi ?

Geçemezsin gigabyte anakartlarda TPM sorunu var geçsen bile güvenli önyükleme açamadığın için valorant açılmaz belli başlı programlarda hata verir bunun için çokta akıl karı değil.
  3. HuseyinBy01

Desteklenmeyen işlemci ile nasıl Windows 11'e yükseltilir

evet öyle oluyor ticarı amaçlı olmasıda bunu bir nevi gösteriyor zaten
  4. HuseyinBy01

Ben arm tabanlı sistemler için bir yazıda denk gelmiştim onun dışında gündelik sistem için uyumlu olurmu emin değilim youtube üzerinden incelemesi felan varsa onlara bakıp kurmak iyi olur
  5. HuseyinBy01

ARM tabanlıda destekliyor bildiğim kadarıyla yüksek ihtimalle iş veya benzeri ticari amaçla veya üst model raspberry pie gibi sistemler için çıkartılan bir model
  6. HuseyinBy01

linux diyorsanız yusuf ipek bunla ilgili baya video çekti sistem çok hafifliyor boşta 2 gb ram tütekiyor anca düşük sistemlerde gerçekten güzel ve arayüzü kendine göre değiştirebilme olanağı çok iyi oluyor. Eğer uğraşırım derseniz yapılabilir ama ben pek bilmediğim ve uğraşmak istemediğim için o...
  7. HuseyinBy01

hocam dediğim gibi 1600AF kalabilir ama bence W10 için yeniden alışmak daha iyi olur çünkü şahsi deneyimlerim arayüz kolay ve güzel durmasına rağmen sistemi daha fazla tüketip performansı düşürüyor eğer orta veya üst düzey sistem olmadığı sürece bence W11 hala yeteri kadar iyi konumda değil
  8. HuseyinBy01

1600 af ilk işlemcimdi performans bakımından üzmezdi ama şu zamanda satıp bütçe yetiyorsa ryzen 5 3600 alıp öyle kurmanızı tavsiye ederim eğer yetmiyorsa 3 3100 de yeterli olacaktır belli bir yere kadar Birde yusuf ipekin bu videosundaki gibi boş uygulamaları kaldırmanızı tavsiye ederim.
  9. HuseyinBy01

hocam peki yan neden W11 kurmak istiyorsunuz şahsen ben 2 ay W11 deneyimledikten sonra yeniden W10 dönmeye karar verdim ciddi anlamda hem eksikleri olan çok fazla arka plan uygulaması olan ve orta üst düzey bir sistemim olmasına rağmen bende bile basit takılmalar ve donmalar yaşatan bir işletim...
  10. HuseyinBy01

Çözüldü✓ Win 11 Ram kullanımı

boşta 8 GB kullanıyor bende normal
  11. HuseyinBy01

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

Sistemine bağlı bir durum. bence sistemin yetersiz kalabilir VRAM tüketimi ve ram tüketimi bir tık artıyor sistemi zorluyor rx 5700 XT ve 32 GB ram kullanıyorum CS2 oynarken bile aktif 17 GB ram ve 7 GB ekran kartı kullaniyorum ve genelde yan ekranda discord ve Spotify açık oluyor
  12. HuseyinBy01

Windows 11 den 10 geçiyorum sizce mantıklı mı ?

Ben şahsen bunu kabul etmiyorum sıfır aldığım bilgisayarda direk win11 kurdum ama bir çok sorunla karşılaştığım için ertesi gün win11 silip win10 yükledim. Temiz kurulum gibi şeylerle alakası yok.
  13. HuseyinBy01

Windows 11'e geçersem hangi oyunları oynayamam

Performans kaybı olur gecmeye değmez.
Geri