Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Windows 11'e artık geçilebilir mi ?

Valla ben uzun zamandır kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım hiç. Baya stabil düzeyde şuan. Bence geçilebilir.
  2. Kaan Lothbrok

Windows 11 hala bug varmı

Ben ilk çıktığında direkt indirmiştim. İlk çıktığından beri daha sıkıntı yaşamadım.
  3. Kaan Lothbrok

Windows 11 geçmeye değer mi?

Bence performans olarak falan bir şey değişmedi ancak tasarım olarak bayağı hoş. Bence geçmeye değer.
  4. Kaan Lothbrok

Windows 11 de bütün sekmeler nasıl kapatılır?

Merhaba. Windows 11'de herhangi bir kısayol ile bütün sekmeleri aynı anda kapatabiliyor muyuz? Kapanıyorsa bunu nasıl yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler.
  5. Kaan Lothbrok

Win 11 vs win 10 pro

2 gündür kullanıyorum Win 11'i. Kozmetik açıdan bayağı güzel olmuş. Stabilizasyon olarak da yukarıda arkadaşın da dediği gibi Win 10'dan daha stabil geldi bana da. Özellikle Chrome aşırı hızlanmış. 1635627289 Sistemim gayet yeterli olmasına rağmen alt - tab yaparken hafif kasma var gibi geliyor...
  6. Kaan Lothbrok

Windows update sorunu

2 hafta önce Win 11 güncellemesi aldım. Her hafta üşendiğim için 7 gün boyunca duraklat diyordum. Bu gün aynı şeyi yapmak isterken Windows update ekranı böyle kaldı ama indirme işlemi devam ediyor. Bilgisayarımı Win 11'e yükseltmek istemiyorum ve şuan interneti aşırı derecede yavaşlatıyor. Bu...
  7. Kaan Lothbrok

Cmd üzerinden windows 10 etkinleştirme

3 sefer yaptım bu olayı hala daha sorun yaşamadım orjinal Windows gibi bütün güncellemeri alıyorum bütün özellikleri de bulunuyor bende gayet iyi olay bence.
Top Bottom