Arama sonuçları: *

• Users: KaawnRR
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. KaawnRR

Birçok hata kodu alıp mavi ekran alıyorum

Yükleme ekranında nereye kuracağımızı seçerken hem ssd hem de hdd'deki her şeyi sildim. Ondan sonra ssd ye kurdum.
  2. KaawnRR

Hayır 1718738825 En son format attım usb den. Sadece driverlar, opera gx, spotify vs. var
  3. KaawnRR

4. KaawnRR

Sürekli mavi ekran alıyorum. Bilgisayar açılırken ntoskrnl.exe hatası aldım. Başka bi zamanda reference by pointer, system service expection, kernel security check faılure ve memory management gibi hatalar alıp duruyorum. Memtest86 testine yaptım hiçbir sorun çıkmadı. Sfc /scannow yaptım, bazı...
  5. KaawnRR

Sürekli mavi ekran alıyorum

sfc scannow yaptım. Düzelmedi
  6. KaawnRR

Tamam dediğinizi yapıyorum. Daha yeni kurdum 2 kez yemişim 1718476872 dump dosyalarını winrar a atamıyorum 1718476905 erişim engellendi diyor
  7. KaawnRR

Nasıl yapacağım
  8. KaawnRR

Bilgisayarımda windows 10 kurulu iken windows ile alakalı hatalar alıp sürekli bir şekilde mavi ekran yiyordum. Bende bu yüzden windows 11'e geçtim fakat sorun düzelmedi. 10-15dk da bir mavi ekran yiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
  9. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Görmüyordu ama şuan ucuyla sağ sol yaptım oynattım düzeldi şuan 1718461953 Kurmaya çalışacağım olmazsa buraya yazarım 1718462171 Kuruluyor şuan teşekkür ederim 💗💗. Ama hayla neden usb bellek olmadan kuramadığım anlamış değilim
  10. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Şimdi bunun ucuyla biraz oynadım düzeldi 1718461862 Şuan okudu
  11. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Olmadı.
  12. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Başlamıyor zaten. Direk normal bir şekilde bilgisayarı açıyor 1718461704 Hayır yine görünmüyor. Hatta takınca böyle melodi çalıyor bilirsiniz, o da çalmıyor.
  13. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Kral usb bellek algılamıyor. BİOS tan dediğini yaptım zaetn 1718461502 Algılamıyor. 1718461519 Aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor fakat başka bilgisayarlarda gözüküyor
  14. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

arka 1718461392 Oyle yaptığımda 1/3 2/3 en son 3/3 oluyor. Sonuncusuda %100 olunca kapandı kendi kendine.
  15. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Direk anakarta takıyorum. 1718461241 Anakartta sorun olsa klavye, mouse, kulaklık vs. onları da algılamaması lazım. Ama onlarda sorun yok
  16. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Gözüküyor. 1718461127 Laptoptan attım zaten windowsu
  17. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

gpt olarak yazdırdım, ilk iki tik açıktı ama şuan dosya gezgininde ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor maalesef. Laptoptan attım usb ye. 1718461036 Ben usb belleğe attım ama bilgisayar görmüyor direk.
  18. KaawnRR

Windows 11 kurulmuyor

Windows 11'i microsoft'un kendi sitesinden indirdim. Kurulmasını bekledim fakat 3/3 hepsini tamamladıktan sonra kendi kendine kapandı. Daha sonra aklıma ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyebileceğim geldi. Öncelikle pc sistem durumu denetimini indirmem gerektiğini söyledi...
Top Bottom