Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

Windows 10 Setupda HDD/SSD Görünmüyor

eyvallah hocam sorun çok basit birşeyden kaynaklıymış sizide yordum kusura bakmayın sabahtan beri ubuntu ile isoyu yazdırınca çalışmıyordu rufus ile yazdırdım şuanda yükleniyor sorun çözüldü yardım eden herkese teşekkür ederim :)😅
  2. KafasıMeşgul

tamamdır hocam laptop geldi şimdi onla deneyeceğim olmazsa vazgeçicem
  3. KafasıMeşgul

malesef hocam ssd ile gelen vardı o ssdye takılı hdd alıncada anakartla geleni taktım 1605290549 hocam acaba ubuntunun kendi iso yazdırma programı ile yaptığımdanmı oluyor rufus ile yapsam düzelirmi
  4. KafasıMeşgul

olmadı hocam 1605284453 şimdi bunu uygulayacağım 1605284864 yok buda olmadı hocam
  5. KafasıMeşgul

tamam deneyeyim 1605282063 arkadaşlar aklıma bir şey geldi linuxda gpartdan hddye baktığımda ext4 diyordu içeriğine ssdde böyle linuxdan dolayı windows için diskin ntfs olması gerekmiyormuydu? yoksa hepsiyle uyumlumuydu
  6. KafasıMeşgul

evet ondan sonra sürücü yok vs diye bir şey diyip diskler görünmedi 1605281450 1dk hocam
  7. KafasıMeşgul

hocam isoyu yazdırırken laptop dondu çıldırıcam şimdi arkadaştan laptop istedim onu getirecek onla yazdırıcam gelmeden önce virtualboxa windows 8 yükledim ordan yapmayı deniyorum şimdide virtual boxta usb görünmüyor onu yapmaya çalışıyorum 1605281404 bir kaç kere yaptım hocam
  8. KafasıMeşgul

var hocam takarım şimdi şu isoyu yazdırsında
  9. KafasıMeşgul

şuanda eski bir xp yüklü laptopla usbyi biçimlendirdim windows isosunu yüklüyorum öyle deneyeceğim olmazsa hdd bozuktur muhtemelen diye düşünüyorum 1605276678 ikisinide görmüyor ama ikiside çalışıyor ssdde linux yüklü evet çalışıyor 1605276728 ssd sorunlu değil ssdde linux kurulu ve şuan ordan...
  10. KafasıMeşgul

değiştirdim windows 8 yaptım olmadı bu seferde usbyi seçtiğim anda biosa geri atıyor
  11. KafasıMeşgul

burdayım hocam sorun yok beklerim
  12. KafasıMeşgul

hocam işleme geçemedi bile kuruluma başla diyorum bu hatayı veriyor
  13. KafasıMeşgul

Hocam Fotoğraflar Bunlar Bu arada C diski Dediğim Usbmiş Kusura Bakmayın 1605262469
  14. KafasıMeşgul

tabii ki hocam biraz bekleteceğim
  15. KafasıMeşgul

Bilmiyorum Seçme Ekranında SSD yok ama Altta bi seçenek vardı oraya basınca C diski görünüyor onu seçmem için biçimlendirmeniz gerekiyor diyordu ondada linux yüklü
  16. KafasıMeşgul

evet biosda görünüyor
  17. KafasıMeşgul

Arkadaşlar Geçen Gün Aldığım HDDyi pcme taktım SSDmde linux kurulu linuxdan baktığımda hdd çalışıyor ve sorunu yok biosdada görünüyor windows 10 setupa geldiğimde sürücüler bulunamadı gibi bir hata verip hiç bir şekilde diskler ekranda çıkmıyor ssdme linux hddme windows kuracağım ne yapabilirim?
  18. KafasıMeşgul

Windows 10 Pin Kaldıramıyorum

arkadaşlar windowstaki pini kaldırmak istiyorum ama şuanki pini doğrulayın diyor pini yazıyorum hatalı diyor çözümü nedir?
  19. KafasıMeşgul

Xbox Game Bar Görüntü kalitesi düzeltme

arkadaşlar video çekiyorum ama kalitesi ve yenileme hızı kötü nasıl değiştirim?
  20. KafasıMeşgul

Windows 7 ultimate 32bit link

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows7
Top Bottom