Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Windows 11 Geçmeli Miyim ?

Stabil değil buglar çok fazla olunca w10 a döndüm ki ben beta dan tam sürüme kadar w11 kullanan birisiydim ama en son canıma tak etti buga girip bir ara defender silindi pc yi fabrika ayarlarına çevirdiğimde düzeldi bir ara microsoft store silindi hatta sonradan da pc yi her açtığımda siyah...
  2. Kaneki Ken

En az ram kullanan tarayıcı

Microsoft Edge Chromium öneririm
  3. Kaneki Ken

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Yapabilirsin bizim bilişim hocası PC yi lisanlamaya çalışıyordu KMSpico kullanıyordu hocam böyle yapın daha güvenli diye gösterdim hocada artık bunu kullanıyor xd
  4. Kaneki Ken

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Ben bu yöntemi bayadir kullanıyorum memnunum
  5. Kaneki Ken

yıl 2021 windows 7 kullanılırıımı

Sistemin eski mecbur w7 kullanacaksın üstü sıkıntı
  6. Kaneki Ken

BİLGİSAYARI AÇTIM her şey SİLİNMİŞ

Dosya saklayan virüs gibi bir şey bulaştırmış olabilir
  7. Kaneki Ken

" shutdown -a " komutunu sürekli tekrarlamak

Tamam hocam saolun iyi geceler
  8. Kaneki Ken

Yok hocam öyle demedim mesela start chrome start chrome start chrome Gibi dedim de
  9. Kaneki Ken

Valorant için hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?

W11 hala tam oturması kendim birkaç ay kullandım buglardan bıkıp w10 geri döndüm
  10. Kaneki Ken

Bende ona göre dedim hocam sınırsız olmaz ama çok fazla yapmak isterse kullanabilir diye dedim daha ilersine bilgim yetmiyor kusura bakmayın
  11. Kaneki Ken

O kadarı beni aşıyor maalesef
  12. Kaneki Ken

Sınırsız nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama shutdown -a komutundan yüzlerce ya da binlercesini not defterine alt satıra geçe geçe yazılıp .bat dosyası yapılırsa olabilir
  13. Kaneki Ken

.exe dosyası olan uygulamalara kısayol ekleme

Programın dosya konumundaki exe dosyasına sağ tıkla kısayol oluştur de o kısayolu tutup masaüstüne sürükle bırak ama eğer masaüstünde uygulama yoksa böyle yap varsa direk sağ tıkla kısayol oluştur
  14. Kaneki Ken

Uygulama Kısayol Simgeleri

bak şimdi bu mesaja git ben yazdım bunu altında rapor et var ona tıkla en iyi cevap tikini seç ve raporla 1638818018 Sana kalmış yapmak zorunda değilsin tabi yaparsan sevinirim orası ayrı
  15. Kaneki Ken

Önemli değil zahmet olmazsa ve yardımcı olduysam en iyi cevap olarak raporlar mısın rapor et e tıklayarak.
  16. Kaneki Ken

Dediğim gibi oyunun dosya konumundaki exe dosyasının kısayolunu alıp masaüstüne koyup kullanabilirsin
  17. Kaneki Ken

Bazen oluyor bu yüzden oyunun dosya konumundaki exe dosyasının kısa yolunu yapıp masaüstüne koyuyorum steam de epic de oluyor bazen ve kendi kendine düzeldiğide oluyor düzelmediğide.
  18. Kaneki Ken

Gtx 1650 super i5 7500 16gb 2400mhz sistem ile Windows 11pro kullanabilirmiyim?

Bazı özel w11 sürümlerinde tpm 2.0 zorunluluğu kaldiriliyor ama tavsiye etmem Microsoft un orjinal sürümü değil degistirilmis olduğu için güvenliği tartışılır birde tpm 2.0 8. Nesil ve üzerinde var desteklemiyor
  19. Kaneki Ken

Bilgisayarda oyuna girdiğim zaman çöküyor

Sadece oyuna girerken problem oluyorsa ekran kartı ile alakalı olabilir
  20. Kaneki Ken

Windows 11'de masaüstü pencere yöneticisi 5GB RAM yiyor

W10 home kullanıyor google açık forumda 16 gb ram 5 gb den fazla yiyor dostum 4 5 arası normal sayılır gidipte 6 7 falansa bir sorun var demektir.
Top Bottom