Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Windows 11 icin de aynı islemleri mi yapıyoruz
  2. KeReM 1963

WİNDOWS 11 YÜKLEME %31 DE TAKILI KALDI

Bilemiyorum ama şuana kadar olmuştur herhalde Oldu mu?
  3. KeReM 1963

WİNDOWS 11 YÜKLEME %31 DE TAKILI KALDI

Biraz bekletir sonra bi anda 70-80 ve seri bi şekilde 100 olup tamamlanır her yüklemede aynısını yaşıyorum
  4. KeReM 1963

Gün içerisinde pc nin açılıp açılmadığı nasıl anlaşılır ?

Başlat >>> Çalıştır >>> eventvwr yazdıktan sonra açılan pencerede Windows Günlükleri altındaki Sistem kısmından bilgisayarın hangi tarihte açılıp hangi tarihte kapandığını 6005 ve 6006 olay kimliği ile görebilirsiniz. 6005 >>> Bilgisayarın Açıldığı Zaman 6006 >>> Bilgisayarın Kapatıldığı Zaman
  5. KeReM 1963

One drive illetinden nasıl kurtulurum

gidiyor benim her sistem kurdugumda düzenli olarak yaptıgım ilk iş OneDrive'ı silmektir
  6. KeReM 1963

One drive illetinden nasıl kurtulurum

Denetim masası üzerinden silebilirsin
  7. KeReM 1963

Microsoft, Windows 12 İçin Hazırlık Yapıyor Olabilir

Kesinlikle ben de katiliyorum ama zaten bu bir iddiadan ibaret sadece. Önce W11 in doğru düzgün çalışmasını sağlasalar daha iyi olur
  8. KeReM 1963

Microsoft, Windows 12 İçin Hazırlık Yapıyor Olabilir

İki bağımsız kaynak, Microsoft’un Windows 12 işletim sistemini geliştirmeye başladığını ya da başlangıç aşamasında olduğunu öne sürdü. Redmond devinin şu anda personel değiştirdiği ve ekipleri Windows 12 geliştirmeye başlamak için hazırladığı söyleniyor. Swift on Security‘e göre Microsoft’tan...
  9. KeReM 1963

Windows 11 güncellemesi kaç saat sürüyor

Önce W11 Güncellemesini yüklemek için internetinin hızlı olması lazım Sonra kurmak içinde kullandığın depolama birimine göre değişir
  10. KeReM 1963

windows şifre kaldırma

Win+R yaparak Çalıştırı aç ve " netplwiz " yaz ondan sonra orda bir tik. olur o tiki kaldır.
  11. KeReM 1963

W11 kullanılabilir durumda mı şu an?

Kimden duydun onu 🤣 Kardeşim VALORANT bağımlısı ve Windows 11 insıder kullanıcılarına açıldığından beri W11 kullanıyorum. Vanguard destekliyor ve ban falanda attığı yok
  12. KeReM 1963

W11 kullanılabilir durumda mı şu an?

FH4 te GPU Kullanımı %5 ti o sorunu çözmüşler , çeviri sorununuda çözmüşler. şimdilik güzel
  13. KeReM 1963

Windows 11'de AMD ile yaşadığım frekans sorunu çözülmüş

Benimde FH4 Te %5 Gpu kullanımı çözülmüş 3 Fps falan alıyordum
  14. KeReM 1963

Windows 11 nasıl indiricem ?

İnsıder programına katılıp güncellemeleri denetle diyeceksin orda çıkar zaten ama asla geçmeni tavsiye etmem ben geçtim ve şuan FH4 te 5 FPS alıyorum.
  15. KeReM 1963

Güvenli mod ile oynayabilir miyim? Oyun oynar isem bir sorun yaşar mıyım?

İnternete bağlı olamıyorsun ya , nasıl interneti açıyorsun ?
  16. KeReM 1963

Güvenli mod ile oynayabilir miyim? Oyun oynar isem bir sorun yaşar mıyım?

İnternete bağlanamazsın ve bildiğim kadarıyla oyunlarda açılmaz. (Oyunların açılıp açılmayacağı konusunda emin değilim)
  17. KeReM 1963

25-50tl ye satılan win10 keyler güvenilir mi?

Konuyu okursan orada herşeyi anlatmış.
  18. KeReM 1963

25-50tl ye satılan win10 keyler güvenilir mi?

Ya boş yere para verme git CMD den kodlarla etkinleştir , nasıl yapıldığını bilmiyorsan ; https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  19. KeReM 1963

anne pro 2yle biosa nasil girilir

Klavyede del tuşu yok mu ?
  20. KeReM 1963

Win 11 geçtimmi win 10 daki dosyalar silinirmi

O kadar FPS artışı imkansız.
Top Bottom