Arama sonuçları: *

1. KeremSenju

Bilgisayarımdan KMSpico'nun gittiğini nasıl anlarım?

Diskleri full sildim hala kalır mı kalıntı?
  2. KeremSenju

Bilgisayarımdan KMSpico'nun gittiğini nasıl anlarım?

Selam dostlar dün bilgisayarıma bilgisayarcı KMSpico windows 10 kurmuştu. CPU kullanımı hep %100'dü ve ekran kartım ısınıyordu, Bugün sistemime format attım windows 10 home proyu indirdim. şimdi cpu kullanımı %10'larda ve ekran kartımın dereceleri düştü. Birde Şu anda Bilgisayarımda KMSpico'nun...
  3. KeremSenju

KMSpico Windows 10'a nasıl format atılır?

hocam teşekkürler yardımın için birde senin anlattığın gibi rufusla uefi olarak yazdırmasam bu videodaki gibi yapsam sıkıntı çıkar mı ?
  4. KeremSenju

hocam peki şu videodaki sıfırlamak ile format atmanın arasında ne fark var Birde sıfırlasam KMSpico'dan kurtulur muyum?
  5. KeremSenju

Merhaba dostlar dün bizim bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico Windows 10 yükledi ve şuan bilgisayarım çok ses çıkarıyor büyük ihtimalle virüs bulaştı. Birde içine birkaç tane oyun yükledim. Sistemimi bu virüsten temizlemek istiyorum yani format atmak istiyorum. Usb'ye bu videodaki gibi windows...
  6. KeremSenju

KMSpico Windows Zararlı Mıdır?

hocam format atmaktan bahsediyorum
  7. KeremSenju

hocam bu videodaki gibi olur mu peki
  8. KeremSenju

hocam 16 yaşındayım bir de şu videodaki gibi yapsam olur mu peki;
  9. KeremSenju

teşekkürler hocam birde babam diyor ki bilgisayarcıya gidelim biz flash belleğe yükleyelim gerçek windowsu o kursun sence mantıklı mı?
  10. KeremSenju

teşekkürler hocam birde bilgisayara format için bu windowsu silmem gerekmiyor yani değilmi ayni freedosa kurduğum gibi olacak
  11. KeremSenju

R Reis o dosya gizliydi buna bakın @Pişmaniye https://drive.google.com/file/d/1dcM5eEvuBaa0VksYrjQDI2cQhc8CI3Yi/view?usp=sharing 1629033560 hocam flash belleğe kurucam windowsu sonra windows kurulu olan bilgisayarımın biosuna girip böyle kursam oluyor mu?
  12. KeremSenju

reis haklısın da format atmayı bilmiyorum şuanda nasıl atacağımı bilmiyorum windowslu sistemime link atar mısın?
  13. KeremSenju

https://drive.google.com/file/d/1dcM5eEvuBaa0VksYrjQDI2cQhc8CI3Yi/view?usp=sharing hocam paylaştım yardım eder misin?
  14. KeremSenju

Hocam bilgisayarcıyla tartıştık virüs yükledi diye yok alakası yokmuş o yapmamış. Bende orjinal windowsu flash belleğime yüklücem. Sonra bilgisayarcıya kurması için götürcem hocam sence mantıklı mı? 1629028975 Peki Hocam bilgisayarcıyla tartıştık virüs yükledi diye yok alakası yokmuş o...
  15. KeremSenju

hocam peki format bu videodaki gibi mi birde bilgisayarda bir anda mavi ekran çıkıyor kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor hocam bu neden oluyor sizce?
  16. KeremSenju

sıfırlayınca freedos mu olur peki ?
  17. KeremSenju

ö öyle silinir mi hocam bu virüs
  18. KeremSenju

umarım değildir o kadar para verdim işlemci kullanımı sürekli %100 ben de anlamadım ki 1628992269 ram kullanımı boşta 5 gb hocam anormal değil mi sizce 1628992322 bilgisayarım yoktu ondan yapamadım babamın ısrarıyla gittik bilgisayarcıya yaptırmış neymiş onlar ustaymış herşeyi daha iyi yaparlarmış
  19. KeremSenju

hocam umarım yapmıyorlardır birdaha bilgisayarcıya hayatta gitmem 1628992176 30 tl
  20. KeremSenju

hocam peki bu kmspico bilgisayarımı yavaşlatır mı birde bozar mı?
Top Bottom