Arama sonuçları: *

• Users: Klaus1
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Klaus1

Windows 11'e Geçilir mi?

Kardeşim şunu bil ki her şeyin en günceli en iyisidir. 23H2 Yayımlandığından beri W11 Kullanmaktayım yaklaşık 4-5 aydır. Tüm sorunlar tüm hatalar çözüme kavuşmuş durumda. Fps olarak 5-10 fps daha önde W11 Zaten 2025te seve seve w11e geçeceğiz şimdiden kendini alıştırsan iyi olur. Biraz karışık...
  2. Klaus1

Trojan Yedim Nasıl kurturulur

Temiz bir format usb ile
  3. Klaus1

Usb içindeki Windows Eskiyor mu ?

Eskiden kurmuş olduğunuz windows hangi sürümse o sürüm vardır ama windows update ile güncellenir sorun olmaz
  4. Klaus1

Windows 11'e geçilir mi?

2 Aydır windows 11deyim çok memnunum performans açısından gözle görülür bir farkı yok geçme sebebim her zaman en güncelini kullanmak
  5. Klaus1

20 liralık Windows keyi ile 150 liralık arasındaki fark nedir?

Biri anakarta yapışıyor diğeri mail adresine 1709011545 Almışken OEM Lisans türü yazanı al
  6. Klaus1

20 liralık Windows keyi ile 150 liralık arasındaki fark nedir?

Sağlam lisans veya jetlisanstan alın riske atmayın güvenilir yerlerdir
  7. Klaus1

Görüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıyor

Sistemin eski detaylı temizlik sen yapamazsın anakartı falan sökmen gerekiyor laptoplarda bilgisayarcıya götür termal macunlarıda kurumuştur onları yenilet detaylı bir toz temizliği yapsınlar sonra temiz bir format atarsın
  8. Klaus1

Görüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıyor

Laptop bakımlarını yaptırdın mı termal macun toz temizlemesi vs. ?
  9. Klaus1

windows güvenliği açılmıyor

Formatlık olmuşsun
  10. Klaus1

Windosw 10 kullanıyorum. Artık Windows 11'e geçmeli miyim?

Windows 11 daha iyi hatalar yok sistemin destekliyorsa geçilmeli
  11. Klaus1

Windows 10 vs Windows 11

Yeni bir sisteme sahipsen 11 kuracaksın ama yükseltme ile değil temiz format kurulum ile geçeceksin.
  12. Klaus1

Anakarta Hani Windows yorumda detay

Windows 11e alışın windows 10da 2025de piyasadan silinecek
  13. Klaus1

Windows 11 Sign In popup bozuk ve düzelmiyor

En temizi Usbye windows iso dosyası yazdır temiz bir format sonrası temiz bir kurulum yap hiç ayalarını bozma sistemin
  14. Klaus1

Format sonrası sürücü yükleme

Bios güncellemesi kolay ve önemli bir işlemdir. Anakartınızın Markasını googlea yazıp bios güncellemesinin son sürümünü flash belleğinize atıyorsunuz. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp f2 veya del tuşu ile biosa girip oradan güncellemesini yapıyorsunuz. telefonunuzdan youtubea girin asus...
  15. Klaus1

Format sonrası sürücü yükleme

Asus anakartlarda Armoury Create tüm gerekli yazılımları yüklüyor zaten Siz biosunuzu güncelleyin windows update falan yapın gerisini armourye bırakın
  16. Klaus1

Windows 11'e geçmeli miyim ?

Sistemin desteklemiyorsa geçme kardeşim, He yarın bir gün upgrade edersin sistemi o zaman geç ben de yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum o eski hatalar sıkıntıları düzeltmişler.
Top Bottom