Arama sonuçları: *

1. KojiroHyuga04

Aygıt yöneticisindeki bu sarı ünlemler nasıl düzelir?

Sürücü Update Catalogue üzerinden verildi. http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/driver/drvs/2021/09/872123fa-1ca0-4616-b9c2-8652e3f02bba_a23e217ed5a22e229fd01e5fc3d5be09cc0deb13.cab Bu aygıt Serial I/O aygıtı.
  2. KojiroHyuga04

3 Kere Mavi ekran yedim Minidump dosyasına bakar mısınız ?

Demek ki uzun zaman olmuş hocam.
  3. KojiroHyuga04

Sistemi Hangi NVMe Yuvasındaki SSD'ye Kurduğum Önemli mi?

Desteklenen 3.nesil işlemciler ya da yukarısındaki bir seriden yani 4 ya da 5 gibi, iki yuva da işlemcinin destekleyeceği PCIe 4.0 x4 hızında çalışacak. O yüzden bu serideki işlemcilerden biri elinizde varsa hangi yuvaya taktığınızın bir önemi olmayacak. Ama 2.nesil ya da 1.nesil Ryzen işlemci...
  4. KojiroHyuga04

Bunu diyorum hocam zaten. Bu konuda Türkiye'de güvenebileceğiniz nadir insanlardan biriyim, servislere taş çıkartıyoruz mazallah.
  5. KojiroHyuga04

@Altotziki adlı arkadaş da zamanında TP üzerinde benden öğrendi arkadaşlar. Mesaj sayımın az olduğuna bakmayın. Bu konu için sırf üç senelik tecrübem var.
  6. KojiroHyuga04

Aygıt yöneticisindeki bu sarı ünlemler nasıl düzelir?

Aygıtların hepsinin Donanım Kimliğini atınız. Sürücüleri veririm. Tek şart Donanım Kimlikleri. Bunun gibi.
  7. KojiroHyuga04

Hemen bakalım, 3 senedir sadece bu iş için uğraşıyorum zaten. Kimse bakmaz diyenleri takmayalım. Belki de kategoriye bakan kimse yoktur aktif olarak. Hatalar ekran kartı sürücüsü kaynaklı. DDU ile sürücüyü kaldırıp en güncel halini yükleyin. OC yaptıysanız ekran kartındaki OC işlemlerini...
Top Bottom