Arama sonuçları: *

• Users: Kormts
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

Win 11 den win 10'a geçilir mi?

11den 10a düşemiyorsun 0 dan kurulum gerekiyor. Güncellemeleri cmd ile kapatabiliyorsun.
  2. K

Win 11 den win 10'a geçilir mi?

Eski İSO dosyası bulabilirsin İnternette fakat onlardada güven sorunu olabilir. Ayrıca güncellemelerde kapatabilirsin. Not: Bende 11 den 10a çekicem 11 baya bozuyor
  3. K

Windows 11 fps düşüşü

w11 Gerçekten sorunlu yahu bu kaçıncı şikayet. Bendede benzer sorun var bende 10a geri dönücem.
  4. K

Bilgisayarda bluetooth yok

Hayırlı olsun.
  5. K

Hocam 4.0 5.0 vs farketmiyor diyorum sürüm bağlantıyı etkilemez çalıştırır yani olay bukadar. Dark 5.0 da olabilir ama ub400 bi tık daha önerimdir.
  6. K

Hocam 4.0, 5.0 adaptör olsun kulaklık olsun farketmiyor gönül rahatlığı ile alabilirsin. Benim adaptör 4.0 kulaklık 5.0 sorun yok. Bu arada şiddetle UB400 öneriyorum bilinmedik amarka bir şey alma bence.
  7. K

5.0 yazmasına bakma markayı duymadım hiç ben kullandığım için önerdim. Sıkıntı yaşamazsın çalışrırır.
  8. K

UB400 kullanıyorum öneririm.
  9. K

Windows 10 Kurarken Hata Veriyor

Arkadaşlar merhaba sonunda Jd ssd denkurtulup bir m2 sipariş vermiştim bugün geldi bilgisayarıma taktım ve Windows kurmaya başladım fakat linkteki gibi hata verdi napmam gerekiyor ilk kez bu hata ile karşılaştım? https://www.hizliresim.com/8vdrec1 M2 0 Olduğu için sorun olucağını sanmıyorum...
Top Bottom