Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

NVIDIA Broadcast kullanırken ses boğuk gidiyor

Denemediysen stüdyo kalitesinde çıktı veren ayarı açıp deneyebilirsin. İsmini tam hatırlamıyorum. Onun dışında RTX Voice kullanmayı deneyebilirsin.
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

NVIDIA Broadcast kullanırken ses boğuk gidiyor

Kulaklık mikrofonunda efektif çalışmaması normaldir diye düşünüyorum. Razer'ın yazılımındaki gürültü engelleyici daha iyi sonuç verebilir.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası. Çözümü var mı ?

PC Win 11 desteklemiyor olabilir mi, sistem nedir?
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

Windows 11 22H2 08 Toplu Güncelleştirmesi (KB5029263) Hata Veriyor

Uzunca bir sürenin ardından düzelmeyince dosyaları saklayarak bilgisayarı sıfırladım ve sonunda çözüldü. Güncellemeleri de yaptım, herhangi bir sıkıntı yok şu anda. Ama galiba ShutUp10'de bazı ayarları değiştirince oldu. Önerilen ayarlar dışına çıkmamak lazım demek ki. Virüs ya da sistem...
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Maalesef 5. kadar tüm adımları yaptım ama yine hata vermeye devam ediyor. 1. adımda şöyle bir çıktı aldım: 2. adımda ise hatalar silsilesi verdi: Ardından 3. adımdaki gibi gerekli hizmetleri başlattım ve yine hata aldım. Niyeyse Arka Plan Akıllı Aktarım hizmeti sürekli duruyor, her seferinde...
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Çok teşekkür ederim yanıt için. Deneyip sonuçları paylaşacağım.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

Merhabalar. Asus TUF A15 2022 HN095 model dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Windows'u her güncelleştirmeye çalıştığımda görseldeki gibi sürekli hata veriyor. ShutUp10'de Windows Update ile alakalı tüm ayarları kapattım ama sorun çözülmedi. Lisanslı orijinal Windows 11 Pro kullanıyorum. Temiz...
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

Windows 10Pro nasıl etkinleştirebilirim?

Hocam bu siteye kullanmış olduğum WOT eklentisi sıkıntılı diyor, sizin bir bilginiz var mı? https://www.mywot.com/scorecard/lazimbana.com
Geri