Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Windows 11 Kullanılır mı?

16gb ram zaten şuan standart başlangıç paketi gibi bir şey 4 5 sene belki daha fazla 16gb ram epey götürür. 5600 ve 4060ti var win11 kullanıyorum gayet güzel hiç bir sorun yaşamadım, güncel yazılım olmasını da bir artı olarak sayabiliriz.
  2. LothbLoki

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Arkadaşlar yeni sistem aldım win11 kurdumda bazı arkadaşlar bu şekilde windows etkinleştirmenin iyi olmadığını söylemiş, nedir işin aslı?
  3. LothbLoki

5 10 kez kapatıp açtım fişi mişi çektim en sonunda oldu.
  4. LothbLoki

@keremcnsz24 Hocam konuyu hortlatıyorum ama şöyle bir hata aldım, bunu gördükten sonra kapayıp açtım bilgisayarı tekrar denedim ama yine bu hatayı verdi, yardımcı olabilir misiniz? Not: Daha önce aktifleştirebilmiştim fakat format atmam gerekti, şuan olmuyor.
  5. LothbLoki

WİNDOWS 10 VS 8.1 YARDIM EDİN

İyiymiş, keşke bu minecraft bedrock edition win 8.1 de çalışsa direkt geçerdim.
  6. LothbLoki

WİNDOWS 10 VS 8.1 YARDIM EDİN

Sistemde bir performans artışı yaşadınız mı, win10 dan daha iyi hale geldi mi?
  7. LothbLoki

[Çözüldü] Windows 7 32 bit iso lazım (64 bit kasmazsa onuda atabilirsiniz)

Tamamdır bu sayfadan öneri yapmam bir daha, öğrendiğim iyi oldu. Bana da bir arkadaşım atmıştı benimde çok bilgim yok bu sayfayla ilgili.
  8. LothbLoki

Diğer arkadaşların paylaştıkları linklerle benim paylaştığım linkin arasında ki fark nedir? (Tartışma başlatmak istemiyorum, LÜTFEN yanlış anlaşılmasın bu yazdığım.)
  9. LothbLoki

Sizde 2 gb ram var 32bit daha mantıklı olur bence.
  10. LothbLoki

Ben bilgisayarıma indirdim yedekte tutuyorum bir sorun olmadı indirdikten sonra.
  11. LothbLoki

https://www.fullindir.cafe/windows-7-ultimate-indir-full/
  12. LothbLoki

YARDIM Win10 mavi ekran hatası

https://drive.google.com/file/d/1hRJIVgTj_caazU9f9Iz4sAQ-TWHk57kt/view?usp=sharing şimdi tekrar dener misiniz,
  13. LothbLoki

... Hocam müsait değilseniz bu konu hakkında bilgili başka birilerini etiketlerseniz sevinirim.
  14. LothbLoki

bu şekilde gözüküyorlar, rar şeklinde atmam lazım sanırım; https://drive.google.com/file/d/17Dprn7rvPWzo18e8eGAENPTxygY7_etl/view?usp=sharing
  15. LothbLoki

Video izlerken bile bu hatayı verip bilgisayarı tekrar başlatıyor, eskiden böyle bir sorun yoktu win10 yükledikten sonra olmaya başladı ve bu aralar sık sık oluyor. Win8 yüklesem düzelir mi? Ya da win7 için güvenilir bir link bırakabilir misiniz? Işlemci: E6500 Ram: 8gb(2x4) Ekran kartı yok
  16. LothbLoki

hocam denedim fakat '' cscript slmgr.vbs komut dosyası bulunamıyor '' diye hata veriyor, yardımcı olabilir misiniz?
  17. LothbLoki

Windows 10 Home ile youtube da 1080p video izleyemiyorum.

Arkadaşlar bilgisayarımdaki işletim sistemi 64bit tabanlı işlemci üzerinden 32bit ile çalışıyordu bende 64bit e çevirirken windows 10 yükledim fakat ne herhangi bir sitede 1080p/720p60fps film izleyebiliyorum ne de youtube da 1080p/720p60fps video izleyebiliyorum. Eskiden böyle bir sorun yoktu...
  18. LothbLoki

PC 64 bit destekliyor ama 64 bit e geçiremiyorum

Evet bir kaç konu okudum 32bit kısıtlıyormuş. Ama 64bit yapmak için format atmam gerek sanırım bir flash disk bulup deniyeceğim.
  19. LothbLoki

PC 64 bit destekliyor ama 64 bit e geçiremiyorum

Hocam nasıl yaptınız? Bende e6500 + 8gb ram var, windows 10 u direkt pc ye kurdum flash kullanmadan ve format atmadan fakat hâlâ 32bit olarak gözüküyor acaba format atsam 64bit e çevirebilirmiyim? Bu arada 8gb ramin 3gb kullanılabilir yazıyor, bilgisayarda ekran kartı yok. Yardımcı olursanız...
Top Bottom