Arama sonuçları: *

• Users: Lunchx
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lunchx

Ekran kartım garantideyken pc formatlasam sorun olur mu ?

Video kullanilamiyor diyor hocam. 1703885873 Hocam eger formatsiz gececek iseniz google ya win 10 indir yazip microsoft un kendi sitesinden win 10 u indirip uygulamayi calistirip win 10 yapabilirsiniz.
  2. Lunchx

Var hocam sadece K ise KF lerde bulunmuyor.
  3. Lunchx

Hocam hicbir sorun olmaz, ve islemcinizde dahili gpu bulunuyor mu bulunmuyor ise kullanamazsiniz.
  4. Lunchx

Windows 11 e geçilmeli mi

Hocam bence artik sormamak gerekiyor pc yi topladigimdan beri kullaniyorum 0 sorun.
  5. Lunchx

Beleş Win10 KEY zararlı mı?

3 senedir tam olarak.
  6. Lunchx

Beleş Win10 KEY zararlı mı?

Hocam bizzat ben kullaniyorum bir sorunu yok.
  7. Lunchx

Windows 7 hâla kullanılırmı?

Hocam windows 10 dan baska bir surume gecmeyin 11 de gecebilirsiniz ama suanda en stabil en iyi oyun deneyimini yasatan windows 10. Ama size kalmis 8.1 de tercih edilebilir.
  8. Lunchx

windows 11 pro oem keyi fazladan olan var mı yardım için

Evet hocam ama ben home surumunu kullaniyorum pro surumunu kullanmaya gerek duymuyorum cunku kullanabilecegim isime yarayan yok fakat cmd ile pro aktiflestirir iseniz yine proda aktif olan hersey ondada olur.
  9. Lunchx

windows 11 pro oem keyi fazladan olan var mı yardım için

Hocam cmd den aktiflestirme olunca bir performans kaybi olmuyor haberiniz olsun 3070 ti 12600k li sistemimde öyle kullaniyorum, zaten 20 liraya falan key oluyor turkiyede uyguna.
  10. Lunchx

Gereksiz Windows Hizmetlerini Kapatarak İşlemci Kullanımını Azaltmak

Hocam ben bunu hic ama hic önermiyorum ama yinede bir bigli vermissiniz fakat hangi hizmetleri kapattigi hakkindada bir bilgi verseydiniz keske gidipte Windows Defender gibi önemli seyleri kapatip sistemin isletim sistemi dosyalarini bozma gibi durumlar icin diyorum.
  11. Lunchx

Flash Bellek Olmadan Windows 11'e Nasıl Geçerim?

Format secenegini secerseniz evet diye biliyorum.
  12. Lunchx

Flash Bellek Olmadan Windows 11'e Nasıl Geçerim?

Hocam birinci secenege tiklayin iniyor. https://www.microsoft.com/software-download/windows11
  13. Lunchx

windows 11 otomatik başlatılmıyor

Hocam bios a girin 1677753713 Monitor kismina girip fotograf atin. Sivi sgotumaniz var buyuk ihtimal CPU fan kismina takilmadigi icin ve sistem sistemde sogutucu olmadigini dusnuyor o yuzden sivi sogutmaniz var ise bunu kapatmamiz gerekiyor cpu fan kismini.
  14. Lunchx

Windows 11 kullanmalı mıyım

Hocam bende hicbir sorun yasamamistim fakat taaki ekran akrtina oc denemeden önce, o.c sirasinda cok kasma donma gibi sorunlar yasadim sonra yeniden baslatir iken sistem 2-3 saat bir surede windows guncelleniyor ekraninda kaldi ondan sonra bios a atti. Bende direkt windows 10 gectim suanda daha...
  15. Lunchx

Win11Pro kullanan memnun mu?

Ben memnunum 3 sistemimdede 11 kullandim.
  16. Lunchx

Windows 11 Home'ye geçilir mi?

Öyle bir sey yok hocam 11 de stabil 1 senedir kullaniyorum bir sorun yok. 1670400361 Bende %40 civari kullaniyor bosta nedenini anlamis degilim ama.
  17. Lunchx

Windows 10 pro dan windows 11 geçmek mantıklı mı ?

Gecebilirsin fakat bu sana daha cok performans sunmaz ve böyle performans sunan isletim sistemi yok.
  18. Lunchx

Windows 11 etkinleştirme - Hata kodu: 0x8007007B

Keyinizin sahte olma ihtimali var mi etkinlesmedigine göre ?
  19. Lunchx

Windows 11 wifi gozukmuyor

Hocam wifi driver ini indirin anakartinizin sitesinden.
  20. Lunchx

Bana en uygun işletim sistemi hangisi ?

Hayir.
Top Bottom